به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در هفتمین جلسه شورای عالی سیاستگذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای طی سخنانی اظهار داشت: خدا را شکریم که در طول این مدت اتفاقات بسیار خوبی در ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای مهارت آموزی برای جوانان کشور رخ داده است.
وی افزود: در طول این دوره که این کار شروع شده ما به بیش از ۵۳۳ هزار نفر مهارت عمومی آموزش دادیم و حدود ۷۰۰ هزار نفر مهارت های تخصصی فرا گرفتند که هر کدام می توانند با یکی از این مهارت¬های تخصصی کاری را برای خودشان انجام بدهند و شغلی داشته باشند و به نظرم این کار بزرگی است.
سرلشکر موسوی تصریح کرد:، اما لازم است که این زنجیره مقداری کاملتر بشود، یعنی قبل از جوانان به خدمت سربازی اعزام شوند اقداماتی باید صورت بگیرد و فرهنگسازی شود تا زمانی که جوانان عزیز وارد نیروهای مسلح میشوند بدانند این کارها برای چه منظوری پیشبینی شده است و بعد از خدمت سربازی هم بخشهای مختلف کشوری بایستی این جوانان را در مشاغل مختلف جذب کنند و یا کمک و تقویت کنند تا بتوانند کار خودشان را انجام بدهند لذا اگر این زنجیره کامل¬تر شود کار موفق¬تر خواهد بود و جوانان عزیز ما می¬توانند در جامعه بیش از الان مثمرثمر باشد.