به گزارش ایرنا، فرداد امیر اسکندری روز شنبه در بازدید از کارخانه سیگارت سقز، با اشاره به اینکه شرکت دخانیات، منابع مازاد برای سرمایه گذاری ندارد، اظهار کرد: سازماندهی مجدد مجموعه دخانیات، حفظ تداوم اطمینان بخش شرکت، حفظ دارایی های موجود و معیشت کارکنان از اولویتهاست.
وی اضافه کرد: محیط کسب و کار داخلی در صنعت ۹۰ ساله دخانیات به ضرر تولید در داخل و برای صادرات به صرفه است.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید با بیان اینکه دخانیات، گنجی در قلب سقز است که امیدواریم این چراغ دوباره روش شود، گفت: از دلایل روی آوردن جوانان به شغلهای کولبری، نبود مجتمع های بزرگ تولید است.
محسن بیگلری بیان کرد: بر اساس بررسی ها، وجود بدهی های مالیاتی از مشکلات دخانیات است و تولید دوباره سیگارت و اشتغال جوانان از مطالبات مردم است.
سرپرست فرمانداری سقز هم در این بازدید با بیان اینکه شرکت دخانیات برای جذب سرمایه گذار، تلاش کند، اظهار کرد: مردم از تاخیر در راه اندازی دوباره خط های تولید دخانیات سقز، گلایه مند هستند.
ضیاالدین نعمانی با بیان اینکه تولید، نیازمند پشتیبانی شرکت دخانیات از سرمایه گذار داخلی است، ادامه داد: شرکت دخانیات در جذب سرمایه گذار، از طرح های اولویت دار با داشتن توجیه اقتصادی، استقبال کند.