شناسهٔ خبر: 71640388 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

برپایی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مشهد با شعار «قرآن، راه زندگی»

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مشهد از ۱۳ تا ۲۰ اسفندماه در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی (پارکینگ شماره یک ورودی باب‌الجواد (ع)) برپا خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند هر شب از ساعت ۱۹ تا ۲۳ از آن بازدید کنند.

صاحب‌خبر -

  به گزارش جام جم آنلاین،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در نشست خبری این نمایشگاه که امروز در محل اداره کل و فرهنگ ارشاد خراسان رضوی برگزار شد اظهار کرد: از برگزاری هجدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد با همکاری آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد و تشکل‌های مردمی خبر داد و گفت: این نمایشگاه در ۲۰ بخش تخصصی و ۱۵۰ غرغه ۱۳ اسفندماه برپا می‌شود. مسگرانی با اشاره به اهداف این نمایشگاه گفت: تمرکز اصلی ما بر ترویج مفاهیم قرآنی و دینی است و در این راستا ۲۰ بخش تخصصی در ۱۵۰ غرفه از جمله نشر الکترونیک، فیلم و انیمیشن‌های قرآنی، تفسیر و تدبر، صنایع خلاق فرهنگی، هنر‌های قرآنی، مد و لباس ایرانی-اسلامی، زیارت و بخش ویژه‌ای برای کشور‌های اسلامی در نظر گرفته شده است. 

در ادامه حمید صمدی اظهارکرد: این رویداد نه تنها محدود به مشهد نیست، بلکه توجه ویژه‌ای به شهرستان‌های استان نیز خواهد داشت.  ۲۵ شهرستان برای برپایی نمایشگاه‌های قرآنی یا محافل قرآنی اعلام آمادگی کرده‌اند. از این تعداد، ۲۱ شهرستان نمایشگاه برگزار خواهند کرد و ۴ شهرستان دیگر میزبان محافل قرآنی و ترتیل‌خوانی خواهند .

وی گفت:  شعار امسال نمایشگاه "قرآن، راه زندگی" انتخاب شده که به عنوان شعار کشوری نیز مطرح است. همکاری نهادهای فرهنگی و قرآنی متعدد، از جمله اتحادیه موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت خراسان و جامعه قاریان قرآن مشهد، در برنامه‌ریزی و اجرای هرچه بهتر نمایشگاه نقش بسزایی داشته است.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه به دلیل محدودیت فضای نمایشگاه فعلی، حدود ۱۵۰ غرفه فعال خواهند بود، اما تلاش شده است کیفیت ارائه خدمات به حداکثر برسد، ادامه داد: از بخش‌های ویژه نمایشگاه می‌توان به بخش فروش ملزومات جلسات قرآن کریم اشاره کرد که با محوریت اتحادیه موسسات قرآن و عترت و همکاری شهرداری مشهد برگزار می‌شود. در این بخش محصولات مرتبط با تخفیف‌های ویژه یا به صورت رایگان عرضه می‌شوند.

وی افزود: یکی دیگر از بخش‌های خاص، "محفل و جلسه قرآن کریم" است که هر شب با حضور استاد سیدجواد سادات فاطمی و قرآن‌آموزان نخبه برگزار خواهد شد. ضمن اینکه بخش بین‌الملل نمایشگاه نیز با مشارکت نهادهای بین‌المللی و نمایندگان ده ملیت مختلف اجرا خواهد شد. در این بخش علاوه بر عرضه محصولات، هنرمندان این کشورها نیز برنامه‌های هنری متنوع ارائه می‌دهند.

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اعلام کرد: در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مشهد، نمایندگانی از ۱۰ کشور نیجریه، ساحل عاج، پاکستان، هندوستان، گینه بیسائو، زامبیا، یمن، افغانستان، عراق و لبنان با همکاری جامعه المصطفی حضور خواهند داشت.

صمدی با اشاره به تقارن ماه رمضان با فصل زمستان گفت: برای رفاه حال روزه‌داران و بهره‌مندی بیشتر آنان، زمان آغاز نمایشگاه حدود یک ساعت پس از افطار در نظر گرفته شده است.