شناسهٔ خبر: 71639681 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست فرمانداری قم خبر داد:

ثبت‌نام ۱۴ داوطلب در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در قم

قم - ایرنا - سرپرست فرمانداری قم از ثبت‌نام ۱۴ داوطلب در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری طی۲ روز در این استان خبر داد و گفت: هشت نفر روز گذشته و ۶ داوطلب امروز ثبت‌نام کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیرعباس بقایی عصر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ثبت‌نام در قم از روز جمعه گذشته همزمان با تبریز، بیرجند و ستاد انتخابات کشور در تهران آغاز شده و تا پنجشنبه، ۱۶اسفندماه، ادامه خواهد داشت.

وی با تأکید بر لزوم رعایت ضوابط قانونی برای ثبت‌نام داوطلبان خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌توانند همه‌روزه تا ساعت ۱۶ با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، شخصاً یا از طریق نماینده قانونی خود، به فرمانداری قم مراجعه و نام‌نویسی کنند.

سرپرست فرمانداری قم تصریح کرد: این انتخابات به‌دنبال شهادت آیات رییسی و آل‌هاشم، نمایندگان فقید مجلس خبرگان رهبری از استان‌های خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی، برگزار خواهد شد.

بقایی در پایان یادآور شد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، اولین انتخابات میان‌دوره‌ای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۳۰ مردادماه سال آینده ترتیب می یابد.