شناسهٔ خبر: 71639252 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استانداری خوزستان:

عشایر نقش برجسته‌ای در تاریخ کشور ایفا کرده‌اند

اهواز - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: عشایر در ۴۶ سال گذشته با حضور اثرگذار خود پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و اکنون حمایت از این قشر ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی بویری روز شنبه در آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره طعم کتاب با عشایر در کتابخانه مرکزی اهواز، اظهار کرد: این جشنواره با مدیریت کتابخانه‌های عمومی استان و همراهی دستگاه‌های اجرایی به صورت هماهنگ و منسجم عمل کرده‌اند که شایسته تقدیر است.

سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: این مدل همدلی و هم‌افزایی باید در سایر برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: نقش عشایر در پیروزی انقلاب و تحکیم نظام اسلامی و در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و مسائل مختلف فرهنگی، نقش سازنده و بی‌بدیل است.

بویری بیان کرد: در بحث توسعه اقتصادی استان نیز تأکید ما در حوزه عشایر بر توجه به تولیدات مواد غذایی مورد نیاز استان است چرا که در برخی محصولات و صنایع، مشکلاتی داریم که باید با سرمایه‌گذاری و حمایت از تولیدات عشایری، اقدامات ارزشمندی صورت گیرد تا ارزش افزوده آن در سبد توسعه استان ایجاد شود.

عشایر نقش برجسته‌ای در تاریخ کشور ایفا کرده‌اند

همچنین مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان گفت: در استان متولی ۲۱۰ کتابخانه هستیم که ۱۷۰ کتابخانه به صورت نهادی و ۳۶ کتابخانه نیز مشارکتی هستند که ۴۴۳ کتابدار و رئیس نیز این کتابخانه‌ها را اداره می کنند.

کتابخانه‌های عمومی از نگاه سنتی به سمت نیازهای اجتماعی رفته است

عباس حسین‌زاده افزود: کتابخانه‌های عمومی در گذر زمان تغییر رویه داشته و دیگر از نگاه سنتی عبور کرده و به سمت نیازهای اجتماعی رفته است و دیگر کتابخانه‌ها و کتابداران بر اساس نیاز جامعه اقدام به خلق طرح‌های مختلف می‌کنند.

وی ادامه داد: جشنواره طعم کتاب با عشایر نیز بر همین اساس شکل گرفت و از سال ۱۴۰۰ تاکنون نیاز اجتماعی، سرآغازی برای فعالیت‌های این جشنواره ارزشمند بود که نخستین مرحله در منطقه آرپناه لالی برگزار شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خوزستان بیان کرد: جشنواره طعم کتاب تنها خلق یک رویداد نبود بلکه ۳۳ رویداد در ۱۲ شهرستان خلق شده و به اجرای فعالیت‌های فرهنگی کتاب محور، پرداختند و سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان نیز در کنار ما بودند.

وی اظهار کرد: این جشنواره دیگر کارکرد اجتماعی پیدا کرده و تنها یک برنامه فرهنگی نیست بلکه بسیاری از مسائل و مشکلات عشایر استان در حاشیه برگزاری این جشنواره،توسط مسئولان شناسایی، پیگیری و برطرف شد.

حسین‌زاده خاطرنشان کرد: اولین کتابخانه عشایری در منطقه فتح‌المبین به نام رویش راه‌اندازی شده است که در جشنواره روستاهای کشور نیز این کتابخانه رتبه برتر را کسب کرد.

به گزارش ایرنا، سومین دوره جشنواره «طعم کتاب با عشایر» طی مراسمی با حضور محمدصادق کریمی‌کیا، معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، محمدرضا اسفاری، مدیرکل ترویج کتاب‌خوانی و امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و جمعی از مسئولان استانی، محلی و عشایری ۱۳ آذرماه در تالار مهتاب کتابخانه مرکزی خوزستان آغاز و امروز ۱۱ اسفندماه در کتابخانه مرکزی اهواز با حضور جمعی از مسئولان استان به کار خود پایان داد.

در پایان از دستگاه‌های متولی برگزاری این جشنواره و همچنین تعدادی از دانش آموزان و کتابداران در حوزه عشایر تقدیر شد.

سال گذشته باتوجه به جذابیت این جشنواره قرار شد، به عنوان الگو در سایر استان ها نیز برگزار شود.

عشایر نقش برجسته‌ای در تاریخ کشور ایفا کرده‌اند

عشایر نقش برجسته‌ای در تاریخ کشور ایفا کرده‌اند

عشایر نقش برجسته‌ای در تاریخ کشور ایفا کرده‌اند