شناسهٔ خبر: 71636861 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

معاریو: مفهوم امنیت اسرائیل از دست رفته است

تحلیلگر روزنامه رژیم صهیونیستی تاکید کرد که بعد از عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مفهوم امنیت این رژیم از دست رفته و در جنگ غزه مفاهیمی چون بازدارندگی، هشدار، حل‌وفصل و دفاع رنگ باختند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه عبری «معاریو» امروز شنبه به نقل از «آلون بن دیوید» تحلیلگر نظامی خود نوشت: تحقیقات درباره اتفاقات رخ داده در هفتم اکتبر (۲۰۲۳) حاکی از شکاف بزرگ فرهنگی میان نیروهای اطلاعات ما و دشمن است به طوری که ۸۰ درصد از هر گفت‌وگویی میان ۲ تن از سران حماس اقتباس از قرآن کریم است و کسی که معنی این آیات را نمی‌فهمد، هرگز متوجه این سخنان نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، بن دیوید در ادامه گفت: آموزش نیروهای اطلاعات ما باید دستخوش تحولی شود، آموزش کنجکاوی، نقد و چالش آسان نبوده و سخت‌تر آموزش فروتنی است اما این‌ها ارزش‌هایی هستند که باید دوباره در دانشکده‌های اطلاعات آموزش داده شوند.

این تحلیلگر مسایل نظامی روزنامه معاریو افزود: مفهوم امنیت اسرائیل از دست رفته و در این جنگ مفاهیمی چون بازدارندگی، هشدار، حل‌وفصل و دفاع رنگ باختند.

او در ادامه تاکید کرد: همانگونه که بعد از سال ۱۹۷۳ اتفاق افتاد، اسرائیل می‌داند که نمی‌تواند به ارزیابی اهداف دشمن تکیه کند بلکه باید بیشتر روی بررسی توانمندی‌های آن تمرکز کند، بر این اساس از اسرائیل انتظار می‌رود از الآن به بعد مانع از آن شود که دشمن در مرزهایش توانایی‌های خود را گسترش دهد و به همین دلیل ما برای جلوگیری از افزایش هر تهدیدی برخوردهای مستمری در تمامی مرزها خواهیم داشت.

۳۱۰۳۱۰