شناسهٔ خبر: 71636024 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

«هلال» شب نشینی خانوادگی در ماه رمضان/ ویژه برنامه ماه رمضان شبکه یک

ویژه برنامه «هلال» همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان ـ ویژه برنامه «هلال» به تهیه کنندگی محسن اسلام‌زاده و کارگردانی سعید شمس، یک شب نشینی خانوادگی در ماه مبارک رمضان است که از امشب پخش آن آغاز می‌شود.

شهرام شکیبا و ستاره سادات قطبی اجرای این برنامه را بر عهده دارند و با مسلمانان نقاط مختلف دنیا که تجربه زیست بین‌الملل را دارند به گفت‌و‌گو می‌نشینند و از آداب و رسوم کشور‌های مختلف در ماه رمضان می‌گویند.

ویژه برنامه «هلال» به دنبال شناخت و پیوند مردم ایران با مسلمانان جهان است و مهمانان مسلمانی از چهارگوشه دنیا نظیر نیوزلند، آرژانتین، بولیوی، شبه قاره هند، کشور‌های حوزه خلیج فارس، آفریقا، اروپا و امریکا را برای حضور در این برنامه دعوت کرده است.

«هلال» تهیه شده در گروه اجتماعی شبکه یک سیما است و هر شب حوالی ساعت ۲۳ به مدت ۳۰ شب از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سیما