منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: افراد به هیچ عنوان وعده سحری را حذف نکنند و توجه داشته باشند که مصرف مواد غذایی خوب و کامل در این وعده از افت قند، فشارخون، تشنگی و گرسنگی جلوگیری میکند.
وی با اشاره به اینکه حذف وعده سحری میتواند باعث عصبانیت و بدخلقی در افراد شود ادامه داد: حتماً در وعده سحر از مواد غذایی کربوهیدرات دار مانند برنج، نان، سیبزمینی و ذرت استفاده شود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: باید در وعده سحر توجه ویژهای به مصرف انواع پروتئینها مانند گوشت، ماست، پنیر و تخممرغ داشت چراکه پروتئینها اثر سیرکنندگی داشته و باعث افزایش ایمنی بدن نیز میشوند.
رضایی توصیه کرد: در وعده سحری مصرف فیبر فراموش نشود. فیبر موجود در حبوباتی مانند نخود، لوبیا و عدس از نوسانات قند و فشارخون جلوگیری میکنند.
وی تأکید کرد: در وعده سحری باید از خوردن مواد غذایی چرب، شور و پر ادویه اجتناب کرد چراکه باعث تشنگی شده و نیاز به آب بدن را افزایش میدهند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: در وعده سحری از آبمیوهها و کمپوتها استفاده نشود، زیرا آبمیوهها فیبر ندارند و کمپوتها قند بالایی دارند و باعث ایجاد گرسنگی در افراد میشوند؛ اما مصرف میوههای تازه یا میوه خشک هیچ مشکلی ندارد.
رضایی تأکید کرد: میوهها، سبزیها، حبوبات، آجیلهایی که شور نیستند، انواع سالادها حتماً در وعده سحری مصرف شوند. از سوی دیگر باید از خوردن سوسیس و کالباس، تن ماهی، چای، قهوه، شکلات، همبرگر، پیتزا، انواع کبابها و ترشیجات در وعده سحری جلوگیری کرد.
انتهای پیام/