شناسهٔ خبر: 71630353 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل بنیاد مسکن فارس:

ساخت و سازهای غیرمجاز روستاها را ساماندهی می‌کنیم

مدیرکل بنیاد مسکن فارس با بیان اینکه تمام ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها در شعاع فنی و عرفی به طرح هادی روستایی اضافه شده است، از ساماندهی این نوع ساخت و سازها خبر داد.

صاحب‌خبر -

علیرضا حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به وضعیت طرح‌های هادی روستایی در سطح استان فارس گفت: استان فارس دارای ۳۷ شهرستان و ۲۳۳۸ روستای بالای ۲۰ خانوار است که تمام این روستاها دارای طرح هادی هستند، اما افق طرح هادی روستایی هر ۱۰ سال یک بار باید بازنگری شود که این کار هزینه دربردارد.

وی افزود: در بحث بازنگری طرح‌های هادی روستایی در سطح استان عقب ماندگی داشتیم اما طی دو ساله گذشته قریب ۷۵۰ طرح هادی روستایی را در استان فارس بازنگری کردیم و هر روستایی که طرح هادی آن بازنگری می‌شود، عملاً فرصت برای ساخت و ساز و توسعه روستا فراهم می‌شود اما استان ظرفیتی دارد.

حمیدی ادامه داد: افزایش اعتبارات طرح هادی روستایی به این معنا نیست که بتوان تعداد طرح‌ها را چندین برابر کرد زیرا چنین کاری نیاز به بررسی‌های فنی دارد و زمان نیاز دارد به عبارت دیگر، ظرفیت استان برای بازنگری طرح هادی روستایی یا تدوین آن سالانه ۱۰۰ طرح هادی است، اما ما قریب به ۲۲۰ تا ۲۳۰ طرح را به صورت سالانه بازنگری می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس با بیان اینکه ۴۱ روستا در حریم اطراف شیراز قرار دارد، گفت: طرح هادی تمام روستاهای اطراف شیراز به جز ۲ روستا بازنگری شده ‌و طرح این ۲ روستا هم در حال بازنگری است.

وی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای اطراف شیراز نیز گفت: تمام ساخت و سازهای غیرمجاز در شعاع فنی و عرفی به محدوده طرح هادی اضافه شده است، یعنی سعی کردیم ساخت و سازهای غیرمجاز را ساماندهی کنیم.

حمیدی، طرح هادی روستایی را فرصتی برای تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان دانست تا بتوانند از آن استفاده کنند و از این طریق خدمات خود را به مردم ارائه دهند و سپس افزود: همه باید مقید باشند تا در چارچوب طرح هادی روستایی حرکت کنند.

انتهای پیام