شناسهٔ خبر: 71629660 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

پ‌ک‌ک درخواست اوجالان را اعلام کرد

کمیته اجرایی حزب کارگران کردستان(پ‌ک‌ک) در پاسخ به درخواست رئیس محبوس این حزب، آتش‌بس اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، کمیته اجرایی حزب کارگران کردستان موسوم به «پ‌ک‌ک» اعلام کرد که در پاسخ به درخواست عبدالله اوجالان، رئیس زندانی این حزب، پس از بیش از ۴۰ سال جنگ با ترکیه، از امروز آتش‌بس اعلام می‌کند.

این گروه همچنین ابراز امیدواری کرد که آنکارا اوجالان که در سال ۱۹۹۹ بازداشت و به حبس ابد محکوم شده است را آزاد کند تا او بتواند روند خلع سلاح را هدایت کند زیرا اجرای موفق این روند نیازمند برآورده‌سازی «شروط سیاسی و دموکراتیک ضروری» است.

اوجالان هفته گذشته در پیامی ضمن پایان دادن به نزاع ۴۰ ساله با ترکیه تأکید کرد که «پ‌ک‌ک» باید منحل شود و سلاح را زمین بگذارد.

وی پس از دیدار با نمایندگان حزب «برابری و دموکراسی خلق ها» در جزیره «امرالی» در پیامی تأکید کرد: «همه گروه ها باید سلاح های خود را زمین بگذارند و پ ک ک باید خود را منحل کند.»

وی ضمن تأکید بر حمایت خود از مبارزه مدنی به جای نزاع مسلحانه گفت که «کردها و ترک‌ها هزاران سال است که با هم زندگی کرده‌اند و سرنوشت یکسانی دارند. کردها باید کنفرانس سیاسی برگزار کنند.»