شناسهٔ خبر: 71628805 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

«مهندس مهدی تاج» رئیس فدراسیون فوتبال شد!/ ترکیب ۱۱ نفره هیئت رئیسه تغییر کرد

مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال با حضور دو نامزد ریاست برگزار و اعضای مجمع از میان مهدی تاج و امیر عابدینی به ابقای رئیس فعلی فدراسیون فوتبال رأی دادند.

صاحب‌خبر -

انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال؛ رقابت مهدی تاج و امیر عابدینی!

مهدی تاج و امیر عابدینی دو نامزد نهایی ریاست فدراسیون فوتبال در مجمع فدراسیون فوتبال، به رقابت پرداختند که بار دیگر تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه، ۱۱ اسفندماه در هتل اسپیناس پالاس تهران آغاز شد. مهدی تاج و امیر عابدینی دو نامزد نهایی انتخابات فدراسیون فوتبال برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون رقابت کردند.

تمام ۸۷ عضو دعوت شده به مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال در این جلسه حضور پیدا کردند و پس از توضیحات اولیه محمدرضا جاوید به عنوان رئیس کمیته بدوی انتخابات در خصوص روند رأی‌گیری، فراخوان رأی دهندگان برای انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال آغاز شد.

از میان ۸۷ رأی دهنده مهدی تاج با ۷۲ رأی ریاستش در فدراسیون فوتبال تمدید شد. امیر عابدینی با ۱۰ رأی از رسیدن به فدراسیون فوتبال بازماند و ۵ رأی باطله نیز در میان آرا وجود داشت.

پس از انتخاب مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال در مجمع، رأی‌گیری برای نواب رئیس انجام شد که مهدی محمد نبی با ۴۴ رأی، حیدر بهاروند با ۷۷ رأی و فریده شجاعی با ۷۱ رأی به عنوان نواب رئیس انتخاب شدند. برای انتخاب نواب رئیس ۵۰ درصد به اضافه یک رأی کفایت می‌کرد.

انتخاب دو نماینده هیئت‌های فوتبال استانی مرحله بعدی انتخابات بود که طهمورث حیدری با ۳۷ رأی و علی طاهری با ۳۳ رأی نمایندگان هیئت‌های فوتبال استانی در هیئت رئیسه خواهند بود. انتخاب اعضای هیئت رئیسه با حداکثر نسبی مجمع انتخاب می‌شود. حسین باجیوند با ۳۱ رأی، فرشاد تفکری با ۱۵ رأی، رحیم درزی خلردی با ۱۹ رأی، حسین زرگر با ۷ رأی، کاظم طالقانی با ۱۹ رأی، علیرضا محبی زنگنه با ۳ رأی و صمد نوتاش با ۴ رأی از راهیابی به هیئت رئیسه بازماندند.

در مرحله انتخاب دو نماینده باشگاه‌ها در هیئت رئیسه علی خطیر، مدیرعامل باشگاه نساجی با ۳۹ رأی صاحب بیشترین آرا را کسب کرد؛ محمد اسفندیارپور، مدیرعامل باشگاه گل‌گهر سیرجان هم با ۳۱ به عنوان نفر دوم از میان مدیران باشگاه‌ها راهی هیئت رئیسه شد تا این دو نفر در چهار سال پیش‌رو عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال باشند. کیوان بابادی با ۱۴ رأی، رسول خطیبی با ۲۷ رأی، علیرضا جنتی با ۵ رأی، حسین خبیری با ۷ رأی، رضا درویش با ۵ رأی، محمد رجاییان با ۸ رأی، محمدحسین رحمانی با ۲۰ رأی، محمد مومنی مقدم با ۶ رأی و عباس نجاریان ساروی با ۲ رأی از حضور در هیئت رئیسه بازماندند.

بخش پایانی انتخابات فدراسیون فوتبال مربوط به انتخاب سه عضو باقیمانده هیئت رئیسه از میان نامزدهای کارشناسی بود. فرزین دبیری در این بخش با ۲۸ رأی که بیشتری تعداد آرا در این بخش بود راهی هیئت رئیسه شد. سیدحجت کریمی با ۲۳ رأی و همچنین محمد رحمان سالاری با ۲۱ رأی در کنار دبیری سه عضو پایانی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بودند تا ترکیب ۱۱ نفره هیئت رئیسه را تشکیل دهند که به شرح زیر است:

رئیس: مهدی تاج
نایب رئیس اول: مهدی محمدنبی
نایب رئیس دوم: حیدر بهاروند
نایب رئیس سوم: فریده شجاعی
عضو هیئت رئیسه (نماینده هیئت‌های فوتبال استانی): طهمورث حیدری و علی طاهری
عضو هیئت رئیسه (نماینده مدیران عامل باشگاه‌های): علی خطیر و محمد اسفندریاپور
عضو هیئت رئیسه (کارشناس): فرزین دبیری، حجت کریمی و محمد رحمان سالاری

هیئت رئیسه پیشین فدراسیون فوتبال شامل ۱۱ عضو بود که شامل مهدی تاج، مهدی محمدنبی، منصور قنبرزاده، فریده شجاعی، طهمورث حیدری، احسان اصولی، بهرام رضاییان، محمدرضا ساکت، میرشاد ماجدی، احمدرضا براتی و خداداد افشاریان بودند. حالا ۴ عضو از هیئت رئیسه پیشین در فدراسیون فوتبال باقی مانده‌اند و ۷ عضو جدید وارد هیئت رئیسه خواهند شد که از میان آنها حیدر بهاروند سابقه عضویت در هیئت رئیسه را داشته است.

انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال؛ رقابت مهدی تاج و امیر عابدینی!