در مطالعهای که مجله Cureus نتایج آن را منتشر کرد، متخصصان بسیاری از مطالعات علمی انجامشده روی مصرف آووکادو و بیماریهای قلبیعروقی را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند افرادی که به طور منظم آووکادو میخوردند، کلسترول کمتری داشتند و در مقایسه با کسانی که آووکادو نمیخوردند، کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبیعروقی بودند.
دکتر «آنتونی آلتوبلی»، رئیس مرکز پزشکی قلب و عروق بیمارستان رابرت وود جانسون به مطالعه دیگری اشاره میکند که نشان میدهد مصرف منظم آووکادو میتواند به سلامت قلب کمک کند. او میگوید: یک مطالعه مشاهدهای ۳۰ ساله که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، نشان داد در افرادی که در هفته حداقل دو وعده آووکادو میخورند (معادل یک آووکادوی کامل)، خطر ابتلا به بیماریهای قلبیعروقی ۱۶ درصد و خطر بیماریهای عروق کرونر ۲۱ درصد کاهش یافت.
دکتر آلتوبلی توضیح میدهد که برای بهرهبرداری بیشتر از این فواید، باید غذاهای غنی از چربیهای اشباعشده (مانند کره، پنیر و گوشتهای فراوریشده) را با غذاهای گیاهی مانند آووکادو که غنی از چربیهای سالم برای قلب هستند، جایگزین کرد. این روش بهتر از صرفا اضافه کردن آووکادو به رژیم غذایی است.