شناسهٔ خبر: 71620594 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

لیگ برتر تکواندو؛ جام بیست و سوم در دستان زاگرس جنوبی

تیم زاگرس جنوبی قهرمان بیست و سومین دوره رقابت‌های لیگ برتر تکواندو جام خلیج فارس شد.

صاحب‌خبر -
لیگ برتر تکواندو؛ جام بیست و سوم در دستان زاگرس جنوبی
 
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، دومین روز از هفته پایانی لیگ برتر تکواندو «جام خلیج فارس» به روش جایزه بزرگ (گرندپری) امروز جمعه با برگزاری مسابقات اوزان زوج به پایان رسید.
 
در پایان این رقابت‌ها تیم زاگرس جنوبی قهرمان شد. شهرداری ورامین مدافع عنوان قهرمانی در رده دوم ایستاد و پالایش نفت آبادان هم در رده سوم قرار گرفت.
 
در پایان رقابت‌های لیگ؛ سجاد مردانی کاپیتان تیم ملی تکواندو در یک بازی نمادین و در حضور وزیر ورزش و جوانان از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.
 
در این رقابت‌ها ۷۹ تکواندوکار به عنوان بازیکن آزاد و ۹ تیم باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت مس کرمان، باشگاه دمنده، شرکت پالایش نفت آبادان، پاس، شهرداری ورامین، دانشگاه آزاد اسلامی، بارمان ابزار یراق توسن، نفت مناطق مرکزی-باشگاه زاگرس جنوبی و هلدینگ بناساز فرمانیه به رقابت پرداختند.