شناسهٔ خبر: 71619920 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

شکست طرح انزوای مقاومت با تشییع با شکوه پیکر رهبران مقاومت

امام جمعه خوی تشییع پیکر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین، را نمادی از شکست پروژه انزوای مقاومت خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  خطیب جمعه خوی با اشاره به تشییع پیکر سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین، این مراسم را نمادی از شکست پروژه انزوای مقاومت خواند و تأکید کرد که این تشییع، وحدت جبهه مقاومت را به نمایش گذاشت و پیام روشنی برای دوستان و دشمنان داشت. وی افزود: "ترور فرماندهان مقاومت نه تنها به تضعیف آن منجر نشده، بلکه موجب تقویت و گسترش آن شده است"

 حجت الاسلام قاسم خانی با اشاره به وضعیت اوکراین و اروپا و تغییر رویکرد آمریکا نسبت به متحدانش، به عنوان درسی عبرت‌آموز برای اعتماد به آمریکا نام برد.

 وی از اظهارات اخیر مقامات اروپایی مبنی بر پایان دوران تکیه بر آمریکا در حوزه امنیت یاد کرد و گفت: این موضوع باید برای همه کشورها، بویژه کشور‌هایی که به دنبال مذاکره با آمریکا هستند، هشداری جدی باشد.

خطیب جمعه خوی همچنین به موضوع گرانی‌های شب عید پرداخت و با ارائه راهکار‌هایی برای مهار تورم، بر لزوم سیاست‌های حمایتی و نظارتی دولت تأکید کرد.

وی گفت:  دولت باید با حمایت از تولید داخلی، ثبات نرخ ارز، کاهش هزینه‌های تولید و توزیع، و نظارت جدی بر بازار، برای کاهش گرانی تلاش کند و با  راهکار‌هایی مانند حمایت از گروه‌های آسیب پذیر و مبارزه با سفته بازی و احتکار این شرایط را مدیریت کند.

  حجت الاسلام قاسم خانی در بخش دیگری از خطبه‌ها، با اشاره به فرا رسیدن روز احسان و نیکوکاری، بر ارزش‌های انفاق، مواسات و کمک به نیازمندان تأکید کرد.