شناسهٔ خبر: 71619322 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل دامپزشکی استان:

نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در ایلام تشدید می‌شود

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند آغاز می‌شود تا ۱۳ فروردین سال آینده ادامه می‌یابد.

صاحب‌خبر -

دکتر یونس احمدی امروز ۱۰ اسفند اظهار کرد: در این طرح، نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا درخواهد آمد.

وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در نوروز و ماه رمضان، افزود:  این طرح توسط ۲۰ اکیپ بازرسی شامل ۱۲ دکتر دامپزشک و ۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی  در دو نوبت کاری صبح و عصر در استان اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، او افزود: شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.

انتهای پیام