شناسهٔ خبر: 71617742 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

نیمار: رئال مادرید چک سفید داد اما بارسا را دوست داشتم

ستاره برزیلی می گوید قبل از حضورش در بارسلونا با پیشنهاد رئال مادرید مواجه شده بود.

صاحب‌خبر -

جماران ورزشی؛ نیمار که اخیراً با فسخ توافقی قراردادش با الهلال به حضور دو و نیم ساله‌اش در این تیم عربستانی پایان داد و با عقد قرارادی 6 ماهه پس از 12 سال به سانتوس بازگشت، در گفت‌وگو با پادکست برزیلی «Podpah» گفت: من به مسی کمک کردم تا بتواند در جریان بازی‌ها از رقبا پنالتی بگیرد. یک روز ما در حال تمرین بودیم که لئو از من پرسید؛ "چطور این‌طور پنالتی‌ می‌گیری؟" که من در پاسخ گفتم؛ "دیوانه‌ای؟ تو مسی هستی! اگر من بتوانم این کار را انجام دهم، تو هم می‌توانی". سپس به مسی یاد دادم که چطور از رقبا پنالتی بگیرد و او هم شروع به تمرین کردن روی این مورد کرد.

وی همچنین در خصوص گل فوق‌العاده‌ای که در بازی اخیر سانتوس مقابل الیمپیکو به ثمر رساند و توپ را از روی ضربه کرنر مستقیم وارد دروازه حریف کرد، اظهار داشت: می‌توانم تأیید کنم که گلی که به الیمپیکو زدم، با هدف بود و شانسی نبود. پیش از زدن ضربه کرنر با خودم گفتم؛ "پسر، اگر این را گل کنی، هواداران آن را می‌بینند." من آن توپ را مستقیم از کرنر گل کردم و سپس به سمت هواداران‌مان چرخیدم و با خودم گفتم؛ "خب، حالا چی؟".

این ستاره برزیلی که پیش از پیوستن به بارسلونا در سال 2013 شانس رفتن به رئال مادرید را هم داشت اما در نهایت ترجیح داد به جمع کاتالان‌ها بپیوندد، در این باره هم یادآور شد: رئال مادرید چک سفید امضایی را به من پیشنهاد داد، آنها به من گفتند که می‌توانم هر چه بخواهم داشته باشم اما من قلباً بارسا را ​​می‌خواستم. من در رئال مادرید می‌توانستم سه برابر بیشتر درآمد داشته باشم. فلورنتینو پرس همیشه من را دوست داشت اما رونالدینیو در بارسا بازی می‌کرد و من می‌خواستم با مسی همبازی شوم.

نیمار همچنین با اشاره به اینکه پیش از پیوستن به بارسلونا می‌توانسته با پپ گواردیولا به بایرن مونیخ برود، خاطرنشان کرد: من به خاطر پپ گواردیولا در آستانه رفتن به بایر‌ن‌ مونیخ بودم. بعد از اینکه جایزه پوشکاش را بردم، پدرم ساعت 2 بامداد با من تماس گرفت و گفت؛ "در را باز کن!" وقتی در را باز کردم، پدرم و پپ گواردیولا و مترجم آنجا بودند.

وی ادامه داد: پپ به من گفت؛ "می‌خواهم با تو قرارداد ببندم و به هر باشگاهی که بروم، تو را با خود خواهم برد. من تو را به بهترین بازیکن جهان تبدیل خواهم کرد". پپ کاغذی به من نشان  داد و لپ تاپش را باز کرد و به من گفت که قرار است کجا بازی کنم. گواردیولا همچنین گفت؛ "اگر تو در طول یک فصل 60 گل نزنی، اسمم را عوض می‌کنم".

ستاره پیشین تیم‌های بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن تصریح کرد: من در جواب به پپ گفتم؛ "باشه، اما چه تیمی؟" که پپ گفت "نمی‌توانم اسم تیم مورد نظر را به تو بگویم، چون هنوز اعلام رسمی نشده است". من اما گواردیولا را متقاعد کردم که اسم تیم را بگوید که او گفت؛ "من قرار است با بایرن مونیخ قرارداد امضا کنم. می‌دانم مونیخ شهر سردی است اما من از تو مراقبت خواهم کرد". در نهایت اما تصمیم گرفتم به بارسلونا بپیوندم.

نیمار که به همراه لیونل مسی و لوئیس سوارس مثلث فوق‌العاده خطرناکی را در بارسلونا شکل داده بودند، بین سال‌های 2013 تا 2017 در این تیم آمار 105 گل‌زده و 76 پاس‌گل را از خود بر جای گذاشت. اخیراً رسانه اسپانیایی «فیچاخس» مدعی شده بود؛ نیمار رؤیای این را دارد تا بار دیگر پیراهن بارسلونا را به تن کند، برای همین مذاکرات با این باشگاه برای بازگشت به این تیم را آغاز کرده است.

 

اخبار مرتبط

انتهای پیام