شناسهٔ خبر: 71616867 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

حمایت دولت از پرداخت ۷۰ درصدی حق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر

مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور اعلام کرد که دولت ۷۰ درصد از حق بیمه این گروه‌ها را پرداخت خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حامد قادر مرزی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ۳۵ درصد از جامعه هدف ۹.۵ میلیونی صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری کشور جذب این صندوق شده‌اند.

وی افزود: پرداخت یارانه ۷۰ درصدی از سوی دولت و پرداخت اندک از سوی بیمه‌گزاران از مزایای اصلی این صندوق بیمه است.

قادر مرزی همچنین تاکید کرد که حمایت قانونی و حاکمیتی از این صندوق نقش مهمی در جذب این تعداد داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تصریح کرد: خرید خدمت مقدس سربازی برای افزایش سابقه بیمه و رسیدن زودتر به سقف بیمه کامل از دیگر برنامه‌های این صندوق است.

وی همچنین اعلام کرد که رایزنی برای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران و کاهش سن بیمه برای مرز مستمری از دیگر اقدامات این صندوق می‌باشد.

<div id="video-display-embed-code_12080204"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4466857/12080204?width=600&height=350"></script></div>