به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی هاشمی استاندار خراسان جنوبی در جلسه تخصصی میراث فرهنگی در طبس که در بدو ورود معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان،برگزار شد، خاطر نشان کرد: در خراسان جنوبی بیش از دو هزار و ۶۵۰ اثر میراثی شناسایی شده داریم که یک هزار و ۱۵۰ اثر ثبت ملی و ۱۰ اثر هم ثبت جهانی شده است.
وی، کویرنوردی، بوم گردی، روستاهای هدف گردشگری و ...را از ظرفیت های گردشگری استان برشمرد و گفت: ثبت جهانی آثار و مفاخر، از جمله روستای اصفهک سبب معرفی ظرفیت های استان در سطح دنیا می شود، لذا زحمات انجام شده برای تحقق این مهم ، جای قدردانی دارد.
هاشمی عنوان کرد: اصفهک طبس از بین ۲۵۰ روستای دنیا، ثبت جهانی شده که بسیار حائز اهمیت است.
استاندار با بیان اینکه در دولت وفاق ملی، اتفاقات خوبی در استان رقم خواهد خورد، اظهار داشت: یکی از این اتفاقات مهم، آزادسازی ۳۰ هزار هکتار از معادن بلوکه شده استان بعد از چندین سال بود که با حمایت رئیس جمهور انجام شد.
هاشمی ادامه داد: نیروگاه حرارتی طبس هم با تعامل نمایندگان استان به چرخه بازگشته و در آینده راه اندازی می شود.
وی با ذکر این نکته که بعد از حرم امام رضا(ع)،حضرت فاطمه معصومه(س)و شاه چراغ، چهارمین حرم و نقطه زیارتی کشور حرم امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) در طبس است در همه ایام زائرانی دارد، خاطرنشان کرد: این آستان مقدس در مسیر تردد زائران و مسافران زیادی است، لذا خواستار تقویت و ارتقای شرایط میراث فرهنگی شهرستان طبس هستیم.
استاندار با اشاره به اینکه برای سال آینده از محل تملک دارای، اعتبارات خوبی برای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استان پیش بینی شده، اظهار امیدواری کرد: خراسان جنوبی از اعتبارات وزارتخانه هم سهم بسزایی داشته باشد.
هاشمی از تشکیل هیأت اندیشه وزی با حضور ۱۱۰ فعال گردشگری در استان خبر داد و گفت:با تشکیل این هیأت، شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه خواهیم بود.
معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این جلسه با بیان اینکه توسعه گردشگری در استان خراسان جنوبی، مدیون تلاش ها و پیگیری های مجدانه استاندار بوده و توجه ایشان به موضوع گردشگری قابل تقدیر است، متذکر شد: آنچه از دست ما بر می آید برای خراسان جنوبی، کمک خواهیم کرد چراکه این استان واقعاً به لحاظ تاریخی بی نظیر است.
ندائی با اشاره به وجود ۱۰ اثر ثبت جهانی در خراسان جنوبی، گفت: این تعداد اثر نشان دهنده هویت، داشته ها و ظرفیت های بالای استان است که ما در خصوص آن وظيفه داریم و باید قدر آن را بدانیم.
وی بیانکرد: ظرفیت های بالقوه گردشکری و صنایع دستی خراسان جنوبی به لحاظ تاریخی به اندازه یک کشور است.
وی با بیان اینکه در سفر وزیر به استان تفاهم نامه ای با استانداری خواهیم داشت تا قدم های خوبی برای این حوزه برداریم، اظهار داشت: تمامی مشکلات ساختاری، اداری و حوزه های تخصصی این حوزه در این سفر بررسی خواهد شد.
انتهای پیام/