شناسهٔ خبر: 71592018 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تغییر در برنامه‌های پلی‌آف لیگ برتر بسکتبال؛ تاخیر ۲۴ ساعته در بازی شهرداری گرگان و گلنور

تهران- ایرنا- مرحله پلی‌آف لیگ برتر بسکتبال مردان ایران در شرایطی از فردا آغاز می‌شود که برنامه زمان‌بندی این رقابت‌ها تغییراتی داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مرحله پلی‌آف لیگ برتر بسکتبال مردان از فردا پنجشنبه ۹ اسفند در شرایطی آغاز می‌شود که دیدار شهرداری گرگان و گلنور اصفهان با ۲ روز تاخیر در ۱۱ اسفندماه آغاز خواهد شد.

در نخستین بازی تیم‌های طبیعت اسلامشهر و پایش پارت شاهرود از ساعت ۱۸:۳۰ در سالن زنده یاد محمود مشحون (ورزشگاه آزادی) به مصاف هم می‌روند. ۲ دیدار دیگر مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ برتر روز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و یک بازی دیگر نیز شنبه ۱۱ این ماه انجام می‌شود تا به این ترتیب، پرونده بازی‌های اول سری یک چهارم نهایی این مسابقات بسته شود.

مرحله یک چهارم نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان ایران به صورت سری سه از پنج برگزار می‌شود و هر تیمی که سه بار حریف خود را شکست دهد، راهی مرحله نیمه‌نهایی می‌شود.

برنامه بازی‌های اول سری یک چهارم نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان ایران به شرح زیر است:

طبیعت اسلامشهر - پایش پارت شاهرود (پنج‌شنبه - ۹ اسفند، ساعت ۱۸:۳۰)
کاله مازندران - ذوب‌آهن اصفهان (جمعه - ۱۰ اسفند، ساعت ۱۸:۰۰)
پالایش نفت آبادان - مهگل البرز (جمعه - ۱۰ اسفند، ساعت ۱۵:۰۰)
شهرداری گرگان - گلنور اصفهان (شنبه - ۱۱ اسفند، ساعت ۱۶:۳۰)