شناسهٔ خبر: 71590934 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

گرایش ۴۹ درصد دانش آموزان متوسطه خوزستان به رشته‌های فنی و مهارتی

اهواز- ایرنا- رییس اداره فنی حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۴۹ درصد جامعه دانش‌آموزی متوسطه اول خوزستان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای گرایش یافتند که رقم قابل توجهی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی خرات چهارشنبه در بازدید از نمایشگاه ساخته‌های هنرجویان هنرستان‌های بندرامام خمینی (ره) بیان کرد: طبق منویات رهبر معظم انقلاب ، تا سال ۱۴۰۸ باید بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان پایه اول متوسطه به سمت رشته‌های هنرستانی گرایش یابند.

وی عنوان کرد: نمایشگاه ساخته‌های هنرجویان هنرستان‌های بندر امام خمینی(ره) ،با هدف مشخص کردن و نمایان کردن توانمندی‌های هنرجویان هنرستانی در رشته‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش و راه‌های کسب درآمد و راه‌های بازاریابی و امرار معاش دانش آموزان در سه هنرستان شهرستان برگزار شد.

خرات ادامه داد: این نمایشگاه به صورت دوره‌ای و هر ساله در هنرستان‌های استان برگزار می شود و بندر امام خمینی امسال توانست این نمایشگاه را با قدرت و با کیفیت برگزار کند.

رئیس اداره فحک آموزش و پرورش خوزستان افزود : هنرستان‌ها برای انجام اقدامات خود نیاز به کارگاه و تجهیزات کارگاهی دارند و اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در سال‌های گذشته توانسته کمک‌های خوبی به توسعه و تجهیز کارگاه رشته های مختلف انجام بدهد و این روند ادامه خواهد داشت.

خرات با اشاره به اینکه ۵۲ درصد دانش آموزان دوره‌متوسطه بندر امام (ره) به رشته های فنی و مهارتی گرایش یافتند گفت: در صورت همکاری های منطقه ای و صدور مجوزهای لازم می توان با راه اندازی رشته صنایع شیمیایی و حمل و نقل علاوه بر کمک به اشتغال در صنایع و بنادر ، نیروی انسانی توانمندی را برای آینده کشور پرورش دهیم.

وی ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه‌ها نشان می‌دهد دانش‌آموزان علاقه و استعداد زیادی در ارائه خلاقیت‌هایشان دارند و از طرفی آموزش صحیح بازاریابی این محصولات در آینده برای اشتغال آنها نیز مفید خواهد بود.

به گزارش ایرنا، ۴۰۰ هنرستان فنی و حرفه ای در استان وجود دارد که هشت هنرستان از این تعداد جوار صنعت هستند.