شناسهٔ خبر: 71590176 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

استقلال در ۱۰ سال گذشته ۱۰ مدیر عوض کرده، چون به آنها فرصت نمی‌دهند

تاجرنیا: ما در جام حذفی و لیگ نخبگان هستیم، اما پرسپولیس نیست/ مذاکرات با ماتزاری ادامه دارد+ فیلم

مالک باشگاه استقلال گفت: دوستانی که اعتراض می کنند حق دارند چون این باشگاه برای تک تک هواداران است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، علی تاجرنیا در گفت و گو با خبرنگاران در مورد شرایط استقلال گفت: من ساعتی ل وقتی از باشگاه بیرون می رفتم برای جلسه ای جهت حرفه ای گری بود و توقع داشتم دوستان درک کنند و تصور نشود که پاسخگو نیستیم. دوستانی که اعتراض می کنند حق می دهم. باشگاه برای تک تک هواداران است و همه انهایی که حتی بعضی اوقات با صدای بلند داد هم می زنند عضوی از این باشگاه هستند و حق دارند. این چیزها را تحمل می کینم و سعی می کنیم در دراز مدت با عملکردمان این دوستان آرام شوند. 

وی افزود: تلاش ما این بود موسیمانه بماند اما به خاطر اتفاقاتی که بخشی از آن دست ما نبود و بخشی در اختیار ما بود،  او رفت. بلافاصله مذاکرات با مربیان برتر دنیا آغاز شد. یک نظرسنجی هم برای هواداران گذاشتیم که برای اولین بار بود و انها عمدتا نگاهشان این بود که تیم مربی طراز اول خارجی داشته باشد. به همین دلیل سراغ یک مربی بزرگ رفتیم . در سطح ماتزاری کمترین کسی را داریم. همان موقع هم نقطه نظراتی مثل سن بالا و یا دفاعی بودن در مورد او مطرح می شد. اما مذاکرات را ادامه دادیم.

تاجرنیا افزود: یک تجاربی در خصوص مربی خراجی در استقلال و کشور خودمان داریم که خیلی از مربیان در وسط فصل تیم را رها کرده اند. تجربه ای داشتیم که دوباره این موضوع تکرار نشود. این پولی که دومیلیون و  هفتصد دلاری که پرسپولیس داده و یا دو میلیون دلاری که ما می خواهیم بدهیم پول مردم است و باید از آن صیانت کنیم. بنابراین شروطی گذاشتیم تا برای پرداخت دستمان باز باشد و همچنین دست برخی ها بسته شود. مذاکرات خوبی را برگزار کردیم. جلسات حضوری با ماتزاری داشتیم و توافقات هم با دستیاران او در تهران کردیم. 

رئیس هیات مدیره استقلال تاکید کرد: در همین روزهای آخر با توجه به اخبار و اطلاعاتی که به او داده بودند یک سری سخت گیری هایی ماتزاری کرد. مثلا گفته بود اگر بخواهم بیایم باید سه ماه بمانم و اگر شرایط خوب نبود بروم و یا مسائلی در مورد مالی. این ها در حال صحبت کردن بود. ما میخواستیم دستیاران او پیش از دربی برسند و همه توافقات هم انجام شده بود اما در نهایت منجر به این شد پریشب که آخرین مذاکرات را داشتیم فهمیدیم دستیاران او نمی رسند اما مذاکرات ادامه دارد. دوستان هیات مدیره هم در جریان هستند و هنوز هم این روند مذاکرات ادامه دهد. 

تاجرنیا در خصوص اینکه ماتزاری خواستار جت شخصی شده، گفت: این بحث ها حاشیه است، ما  می خواهیم مربی بزرگی بیاوریم او هم باید بداند به چه تیم بزرگی می آید. هم ما بدانیم مربی با سابقه می آوریم و سعی می کنیم خواسته های در حد معقول را برآورده کنیم.

وی در ارتباط با مذاکره با بژوویچ گفت: برنامه این بود که روی نیمکت دربی کمک های ماتزاری باشد و خودش هم در استادیوم باشد اما وقتی در 24 ساعت برنامه عوض می شود هر باشگاهی را دچار بحران می کند. ما برنامه دیگر هم برای نیمکت داشتیم و هنوز ماتزاری منتفی نشده است. وقتی دیدیدم شرایط به این صورت است تصمیم گرفتیم بختیاری زاده برگردد و حتی خودم مامور به این شدم که با او صحبت کنم. در هیات مدیره تصمیم جمعی می گیریم. آنچه الان باعث شد مذاکرات انجام شود شرایط سخت به خاطر دربی بود. نوازی از استقلالی های خوب و نجیب است اما احساس کردیم باید کادر تقویت شود. صحبت های متعددی مطرح بود و کسی نمی آید که یک بازی روی نیمکت باشد. بعد از جمع بندی به این نتیجه رسیدیم طوری تصمیم بگیریم که برای چند بازی آینده خیالمان راحت باشد. 

تاجرنیا در مورد آخرین وضعیت بژوویچ گفت: هنوز قرارداد قطعی نشده و مذاکرات در حال انجام است. اگر قرارداد امضا شود طبیعتا او در دربی روی نیمکت باشد.  آنچه مهم است شفافیت برای ماست. انچه که من تا به حال گفتم واقعیت ها بوده است. بحث ماتزاری برای ما خیلی جدی است. اگر غیر از این بود که کمک و وکیل او به ایران نمی امد. حتی از منزلی که قرار است بنشیند بازدید کرد. از کمپ حجازی خوشش نیامد و ما قول زمین شماره دو آزادی را برای تمرین دادیم. هر کاری در باشگاه انجام شود و هر کسی را بیاوریم طبیعتا نقطه نظرات مختلف وجود دارد. ماتزای در لول بین المللی است و حضورش در استقلال می تواند به تیم وزن می دهد. او هم به تیمی نیاز دارد تا شرایط بهتری پیدا کند. این فرصت برد بر است. در حال حاضر که با شما صحبت می کنم هنوز قراردادی با بژوویچ  نبستیم ونیازمند تفاهم با استقلال خوزستان هستیم. اگر قرارداد بسته شد حتما نظری جویباری خودش پاسخگو خواهد بود.

به گزارش آنا، علی تاجرنیا رئیس هیات مدیره استقلال بعد از صحبت با خبرنگاران در جمع برخی از هواداران که به وضعیت 10 ساله این تیم اعتراض داشتند، گفت: هر کجا بخواهیم تصمیم گیری کنیم نیاز به ثبات است.هر تصمیمی که گرفته می شود یک عده شروع به فضاسازی و انتقاد می کنند.هوادار بداند مدیریت استقلال در حال تلاش است.شرایط ما نسبت به چند هفته قبل شرایط بهتری است.

وی افزود: ما در آسیا و جام حذفی حضور داریم ولی پرسپولیس نیست.آیا راه حل مشکلات داد زدن است؟هوادار استقلال باید شرایط را به سمت ثبات ببرد تا به تیم کمک شود.این تیم نتیجه نگیرد من و هیات مدیره ضرر می کنیم.استقلال در 10 سال گذشته 10 مدیر عوض کرده، چرا چون فرصت نمی دهند.

تاجرنیا تاکید کرد: بختیاری زاده رفت چون می گفت دلم شکسته است.این نمی شود که من هر حرفی بزنم شما بگویید دل ما شکسته است.با یکی از بهترین مربیان دنیا مذاکره کردیم ولی به او پیام دادند اینجا شرایط مساعد نیست.کدام شهروندی در کشورهای دیگر این کار را می کند؟وقتی این اتفاقات می افتد 3 بند جدید به قرارداد این مربی اضافه می شود.از هواداران استقلال خواهش می کنم که روند را به سمتی ببرند که به ما برای تصمیمات کمک شود.

<div id="video-display-embed-code_775696" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/960468/775696?width=400&height=300"></script></div>
<div id="video-display-embed-code_775700" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/960468/775700?width=400&height=300"></script></div>
<div id="video-display-embed-code_775704" ><script type="text/JavaScript" src="https://ana.ir/fa/news/play/embed/960468/775704?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/