شناسهٔ خبر: 71588836 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

برنج‌های دپو شده با همکاری قوه قضائیه به بازار عرضه می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی از عرضه برنج‌های دپو شده به بازار برای کنترل قیمت با همکاری قوه قضائیه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین نوری قزلجه امروز در جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت با بیان اینکه کالاهای اساسی در مواردی حتی ۲۵ درصد بیش از حجم سال گذشته تأمین شده، گفت: هیچ نگرانی در ایام نوروز و ماه رمشان در این خصوص نداریم.

وزیر جهاد کشاورزی درباره تداوم قیمت بالای سیب‌زمینی هم گفت :صادرات این محصول به تازگی ممنوع شده و در قیمت اثر خواهد گذاشت.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوالی درباره نظارت بر قیمت کالاها از جمله برنج، عنوان کرد: بر قیمت اجناس نظارت صورت می‌گیرد؛ برنجی که با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد شده است، در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با قیمت مصوب از ۴۸ هزار تا ۵۴ هزار تومان عرضه می‌شود. برنج دپو شده هم با همکاری قوه قضائیه و تعزیرات در حال تزریق به بازار است. افزایش قیمت برنج منطقی نیست، زیرا کشاورزان زیر ۱۰۰ هزار تومان برنج را فروخته‌اند.

انتهای پیام/