شناسهٔ خبر: 71587408 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تلفن همراه، دست شکارچیان غیر مجاز شهر زاوه را رو کرد

مشهد- ایرنا- رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زاوه گفت: بازبینی تلفن همراه شکارچیان غیر مجاز در این شهرستان، تخلف شکار ۲ بهله بالابان و یک راس قوچ وحشی توسط وی را رو کرد.

صاحب‌خبر -

محمد مظلوم پناه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با بازبینی تلفن همراه ۲ متخلف شکار غیرمجاز ، شکار ۲ بهله پرنده ارزشمند شکاری بالابان، ۲ قبضه سلاح غیر مجاز و شکار غیرمجاز یک راس قوچ وحشی مستند شد.

وی با بیان این که این شکارچیان در منطقه شکار ممنوع «بزمای» شهرستان زاوه شناسایی و دستگیر شدند ادامه داد: از نامبردگان به هنگام دستگیری لاشه یک راس قوچ وحشی و یک قبضه سلاح غیر مجاز نیز کشف و ضبط شده است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زاوه گفت: تلفن همراه این متخلفان با دستور دادستان شهرستان بازبینی و هویت سه متخلف دیگر در این رابطه نیز مشخص شد که به شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زاوه معرفی شدند.

شهرستان زاوه در ۱۷۵ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.