شناسهٔ خبر: 71587386 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

در پاسخ به پرسش ایرنا مطرح شد؛

واکنش معاون سیما به توقیف سریال‌های نمایش خانگی/ برای حضور«مهران مدیری» منعی نداریم

تهران- ایرنا- معاون سیما در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره واکنش تلویزیون  به توقیف سریال‌های نمایش خانگی گفت: معتقدیم باید محتوای خوب، پاک، سالم و درست برای مردم ایران پخش شود. اگر محتوایی با این معیارها تطابق نداشته باشد، نباید پخش شود و ما از پخش نشدن آن خوشحال می‌شویم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار تلویزیون ایرنا، نشست خبری محسن برمهانی، معاون سیما با موضوع اعلام برنامه‌های رمضان و نوروز ۱۴۰۴ امروز چهارشنبه ۸ اسفند ماه ساعت ۹:۳۰ در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد.

محسن برمهانی، معاون سیما در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره واکنش تلویزیون به توقیف سریال‌های نمایش خانگی گفت: من معتقدم که ما در کشورمان یک سپهر رسانه‌ای داریم که رسانه‌ها و سکوهای نمایش خانگی در آن قرار دارند. آنچه که به‌طور رسمی در این سپهر وجود دارد، قابل صرف‌نظر نیست و مخاطب نیز به آن توجه دارد. آمار جهانی نشان می‌دهد که مخاطبان سکوهای نمایش خانگی در حال افزایش هستند و ما به‌عنوان رسانه ملی، خود را متولی بخشی از این سپهر رسانه‌ای و تنظیم‌گر آن می‌دانیم. به همین دلیل معتقدیم باید محتوای خوب، پاک، سالم و درست برای مردم ایران پخش شود. اگر محتوایی با این معیارها تطابق نداشته باشد، نباید پخش شود و ما از پخش نشدن آن خوشحال می‌شویم. اما اگر تطابق داشته باشد، حتماً از پخش آن استقبال می‌کنیم.

وی با اشاره به حذف برخی محتواها از پلتفرم‌ها توضیح داد: اگر محتوایی از روی سکوها برداشته می‌شود، دلیلی دارد؛ چون می‌دانید این اتفاق به‌راحتی نمی‌افتد. من مطلع هستم که ساترا به‌عنوان تنظیم‌گر این حوزه، بارها و بارها اعتراض کرده ولی دستگاه‌های متولی اقدامی انجام نداده‌اند.

برمهانی افزود: اگر در جایی این موضوع محقق شده، باید از آن قدردانی کرد. در پایان، امیدواریم محتوای خوبی تولید و پخش شود و به کمک رسانه ملی بیاید. سازمان صداوسیما بخشی از رسانه ملی است و امیدواریم سکوهای نمایش خانگی نیز با تولید محتوای مناسب، به رسانه ملی کمک کنند.

برمهانی در پاسخ به سوال دیگر ایرنا درباره مذاکره شبکه نسیم با مهران مدیری گفت: من در این رابطه خبری ندارم. ولی ما هیچ منعی برای حضور ایشان نداریم.