شناسهٔ خبر: 71585325 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

اسلامی: آژانس به دلیل فشار‌های سه کشور اروپایی، اعلام کرده که گزارش جامعی را در نوبت بعدی تهیه می‌کند

رئیس سازمان انرژی اتمی بیان اینکه سه کشور اروپایی فشار را بر آژانس تشدید کردند تا گزارش جامع بدهد، گفت: ما امیدواریم که آژانس همانطوری که در قانون آن نوشته شده حقوق همه ملت‌ها را رعایت بکند رفتارش حرفه‌ای باشد از سیاسی کاری و سوءگیری سیاسی خودداری بکند.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، صبح امروز در حاشیه هیئت دولت، اظهار داشت: ما با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای در ارتباط بوده و تحت نظارت آن هستیم.

 وی افزود: روزانه بازرسان آژانس نیز طبق جدولی که وجود دارد، بازرسی‌شان را انجام می‌دهند.

اسلامی با بیان اینکه سه کشور اروپایی فشار را بر آژانس تشدید کردند تا گزارش جامع بدهد، گفت: ما امیدواریم که آژانس همانطوری که در قانون آن نوشته شده حقوق همه ملت‌ها را رعایت بکند رفتارش حرفه‌ای باشد از سیاسی کاری و سوءگیری سیاسی خودداری بکند و اجازه بدهد که آنطوری که ماهیت قانون برای آن تعریف کرده عملکرد داشته باشد و عامل فشار و عامل حرکت‌های غیرقانونی و غیر حقوقی علیه هیچ کشوری از جمله کشور ما نباشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین اظهار داشت: احداث نیروگاه‌ها فعال است و در بوشهر نیز فعالیت خوب است. احداث هر نیروگاه اتمی پول هم باشد ۷ تا ۹ سال زمان برای اجرا لازم دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم تا پایان برنامه هفتم توسعه ۲۰۰۰ مگاوات جدید را به اتمام برسانیم و ظرفیت اتمی کشور را از هزار مگاوات در ساعت به ۳ هزار ساعت افزایش دهیم./ تسنیم