شناسهٔ خبر: 71585214 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

موزه مشاهیر باستان‌شناسی راه‌اندازی می‌شود

رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری گفت: در تلاش برای راه‌اندازی موزه مشاهیر باستان‌شناسی هستیم که با کمک و همکاری‌ها در آینده نزدیک به ثمر خواهد نشست.

صاحب‌خبر -

محمدابراهیم زارعی،‌ رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در مراسم اختتامیه بیست‌ودومین گردهمایی دوسالانه باستان‌شناسی ایران گفت: با قول مساعد وزیر  میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در تلاش برای راه اندازی موزه مشاهیر باستان‌شناسی هستیم که با کمک و همکاری شما در آینده نزدیک به ثمر خواهد نشست.

او با تأکید بر ایجاد تفاهم و دوستی بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و ... در حوزه باستان‌شناسی ایران افزود: با پشتیبانی و مساعدت همکاران در این راه حتما جایگاه باستان‌شناسی ایران و به دنبال آن جایگاه پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری ارتقا خواهد یافت زیرا که باستان‌شناسی مهمترین حوزه فعالیت این مرکز است.

زارعی در پایان با دستمریزاد به جامعه باستان‌شناسی ایران برای انجام پژوهش‌های وزین و ارزشمند، سخنرانی‌های ارائه شده در این سه روز را بسیار علمی و ارزشمند خواند و بر ادامه این روند در سالهای آتی تأکید کرد.

معصومه مصلی سرپرست پژوهشکده باستان‌شناسی و دبیر علمی بیست و دومین گردهمایی سالانه باستان‌شناسی ایران گفت: پس از سه روز و ارائه ۳۰ سخنرانی در قالب ۱۰ نشست علمی این گردهمایی به پایان رسید و مفتخریم توانستیم به شایستگی این کار را به انجام برسانیم.

او افزود: تلاش کردیم تمامی حوزه‌های جغرافیایی کشور و تمامی دوران‌ها از دوره پارینه سنگی تا دوره میانه و متأخر اسلامی را در سخنرانی‌ها بگنجانیم تا به یک اندازه به اهمیت آنها نگریسته شود.

مصلی با تشریح برخی از پژوهش‌های ارائه شده در بیست و دومین گردهمایی سالانه باستان‌شناسی ایران اظهارکرد: کار ارسال نمونه‌های باستانی به خارج از کشور مدتی بود که با کندی مواجه شده بود که در آینده نزدیک و با مرتفع شدن برخی موانع کوچک از سر گرفته خواهد شد.

منبع:  وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی