شناسهٔ خبر: 71584240 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در حاشیه جلسه هیات دولت؛

عراقچی: تحت تاثیر فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم/ سال‌هاست با تحریم‌های آمریکا زندگی می‌کنیم + فیلم

وزیر امور خارجه گفت: ما تحت تاثیر فشار حداکثری اقدام به مذاکره نخواهیم کرد؛ فشار حداکثری که بر ما می‌خواهند اعمال بکنند چیز جدیدی نیست یک بار قبلا تجربه شده و نتیجه مثبتی هم نداشته است.

صاحب‌خبر -

عراقچی: تحت تاثیر فشار حداکثری اقدام به مذاکره نخواهیم کرد/ سال‌هاست با تحریم‌های آمریکا زندگی می‌کنیم + فیلم

 

 به گزارش خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: دو روز پیش در ژنو دور جدیدی مذاکرات با سه کشور اروپایی آغاز شد و این مذاکرات درباره مسائل هسته‌ای و بعضی مسائل دیگر بود.

وی ادامه داد: مذاکرات با اروپا ادامه می‌یابد و البته به هر حال فراز و نشیب خاص خود را دارد. سوالات و نکات متعددی هست که باید پاسخ داده شود و مذاکرات ادامه خواهد داشت.

عراقچی درباره سفر وزیر خارجه روسیه به تهران و مذاکراتش بیان کرد: مذاکرات بسیار مفصلی داشتیم و درباره تمام مسائل منطقه مفصل صحبت کردیم و درخصوص طیف وسیع مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو داشتیم. آقای لاوروف درباره مذاکرات روسیه با آمریکا و مذاکرات خود با دیگران در منطقه گزارش مفصلی داد.

<div id="video-display-embed-code_2679287" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1233068/2679287?width=400&height=300"></script></div>

وزیر خارجه افزود: پیامی در این دیدار وجود نداشت و قرار نبود پیامی بیاورد.

عراقچی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص پاسخ تهران به سیاست آمریکا در جهت محدودسازی کشور‌ها برای همکاری با ایران، بیان کرد: ما تحت تأثیر فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم. سیاست فشار حداکثری هم جدید نیست و یکبار امتحان شده و نتیجه مثبتی نداشته است.

<div id="video-display-embed-code_2679288" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1233068/2679288?width=400&height=300"></script></div>

وی ادامه داد: ایران سال‌هاست مسیر پیشرفت خود را بدون توجه به تحریم‌ها دنبال کرده است؛ ایران با زور و فشار و زبان تهدید و تحریم مذاکره نخواهد کرد. ایران ثابت کرده به زبان احترام و کرامت پاسخ خواهد داد.

وزیر خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امیر قطر در سفر به تهران پیام خاصی آورده بود؟ گفت: پیامی وجود نداشت و ما مشورت و رایزنی درباره مسائل منطقه‌ای داشتیم. با سایر کشور‌های منطقه هم تماس مرتب داریم؛ اقتضای مسائل منطقه‌ای این است که با کشور‌های منطقه مرتب مذاکره داشه باشیم.