شناسهٔ خبر: 71583907 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان:

میزان تولید زعفران در لرستان سالانه ۴ تن است

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: میزان تولید زعفران در لرستان سالانه چهار تن است که ۹۰ درصد آن صادر می‌شود.

صاحب‌خبر -

محمدحسن‌ کیانی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: زعفران یکی از محصولات مهم و پرسود است که توسط کشاورزان لرستانی کشت می‌شود. به منظور جلوگیری از ورود دلالان به بازار این محصول، پیگیر تشکیل تعاون زعفران در استان لرستان هستیم.

وی بیان کرد: توسعه کشت زعفرن در استان می‌تواند به رفع مشکل بیکاری و افزایش رونق کشاورزی تولیدکنندگان کمک کند.

وی با بیان اینکه میزان تولید زعفران در لرستان سالانه چهار تن است و کیلویی ۱۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد، گفت: پیگیر تشکیل تولیدکنندگان نهال در استان هستیم. اکنون آنچه در استان ثبت شده، دو تعاونی است و پیگیریم علاوه بر تعاونی زعفران، تعاونی گیاهان دارویی را در استان تشکیل دهیم.

او افزود: قطعا رفتن به سمت کشت‌های سودده که نیاز آبی کمی دارند، می‌تواند در صرفه‌جویی منابع آبی موثر باشند و حتی در مناطقی که از آب کمتری برخوردارند این کشت الگوسازی شود.

انتهای پیام