به گزارش مشرق، «انتظار» به کلید واژه مشترک رسانههای دو کشور ایران و ایتالیا در پرونده امضای قرارداد باشگاه استقلال با والتر ماتزاری تبدیل شده است.استقلال ۲۱ روز است که با ماتزاری پشت میزه مذاکره نشسته اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
باشگاه استقلال شب گذشته بعد از پایان اولتیماتومش برای ماتزاری با انتشار بیانیهای بار دیگر از انتظار مجدد برای پاسخ از سوی این مربی ایتالیایی صحبت کرد تا چشم هواداران استقلال به آمدن این مربی خشک شود.
سایت calcionews۲۴ ایتالیا مینویسد که هنوز والتر ماتزاری تصمیم نهایی خود را برای هدایت استقلال نگرفته و همه منتظر پاسخ او هستند.براساس گزارش سایت tuttomercatoweb، پروژه مذاکره والتر ماتزاری با باشگاه استقلال ایران خیلی طول کشیده ولی همچنان قبول یا رد پیشنهاد از سوی ماتزاری تایید نشده است.