علی محمد یوسفیان امروز سهشنبه هفتم اسفند در نسشت شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: رشد تکنولوژی، سطح سواد و آگاهی افراد به خصوص دانشآموزان، انفجار اطلاعات، مصرف انبوه و افزایش سطح ارتباطات در جامعه و مدرسه باعث شده که سبک زندگی شهروندان نیز تغییر کند.
وی افزود: ما در جامعهای زندگی میکنیم که در حال گذار از دوره تمدنی به جهانی جدید است. جهانی که بنیان توسعه و تحول تمدن در گرو اندیشه معطوف به تغییر و پیشرفت است و موضوع اصلی که با آن مواجه هستیم بحث تغییرات اجتماعی است.
فرماندار آران و بیدگل بیان کرد: موضوع اساسی این است که نقش مدیران و اقشار مختلف جامعه در این شرایط تعریف شود و برای مسائلی مثل اعتماد اجتماعی، سرمایه اجتماعی، رضایتمندی، افزایش امید به آینده و در نهایت انسجام اجتماعی وظیفه خود را بدانیم.
به گزارش ایسنا، یوسفیان تصریح کرد: قطعاً بی توجهی به افزایش اعتماد اجتماعی و سرمایه اجتماعی باعث ایجاد مسائل اجتماعی، امنیتی و سیاسی خواهد شد که آسیبهای اجتماعی، همچون زلزلهای است که بنیان خانواده و اجتماع را بر هم میریزد.
وی اظهار کرد: اگر هر یک از افراد جامعه در برابر رویدادهای تلخ اجتماعی واکنش نشان دهیم و اهمیت این کار را بدانیم و به مسئولیت خود درست عمل کنیم، این تلاش برای مردم، امیدآفرین خواهد بود که نقش آموزش و پرورش، بهعنوان یک گروه مرجع، برجستهتر بوده و از تاثیر بالاتری برخوردار خواهد بود.
یوسفیان افزود: نگاه مدیران مدارس به مسائل اجتماعی باید نگاه خیرخواهانه، دلسوزانه و چاره جویانه باشد. دانشآموزان را، باید فرزندان خود بدانیم و با دیدگاه روانشناسانه و جامعه شناسانه، مردم را امیدوار کنیم و راه درست را نشان بدهیم.
وی تصریح کرد: ما باید روح و جان خسته مردم را از عوارض آسیبهای اجتماعی صیقل دهیم تا اتفاقهای خوبی برای ملت بزرگ ایران رقم بخورد که بخشی از این کار به دولت بر میگردد و بخش دیگر آن باید با مشارکت شهروندان محقق شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش تاکید کرد: استفاده از مشارکت نیکوکاران در توسعه فضاهای آموزشی، کارآمدسازی انجمنهای اولیاء و مربیان مدارس، تقویت مالی مدارس با شناسایی راهکارهای کسب درآمد، برای مدیریت شهرستان و توجه ویژه به فرهنگیان به عنوان پیشرانهای اصلی آموزش قطعا کارساز خواهد بود.
وی با اشاره به موفقیت دانش آموزان این شهرستان در عرصههای مختلف گفت: امیدواریم با توسعه آموزشهای پژوهشمحور، بیش از پیش، شاهد شکوفایی استعدادهای منطقه و پرورش نیروهای خلاق و نوآور باشیم.
یوسفیان افزود: اعتقاد دارم بخشی از انجام این کار باید توسط سیاستگذاران عرصه آموزش و پرورش با توجه به اسناد بالا دستی صورت پذیرد و بخش دیگر آن با همت و تلاش مدیران، دانشآموزان و خانوادهها محقق شود، زیرا تعالی نظام آموزشی، نیازمند همراهی و همکاری بین بخشی است.
وی تاکید کرد: چشم انداز آران بیدگل، شهرستانی منسجم، متکی برسرمایهها انسانی خلاق، نوآور تعریف شده است و این هدف به عنوان یکی از برنامههای اساسی دولت، محقق نخواهد شد مگر اینکه کیفیت و مهارتهای پایهای دانش آموزان افزایش یابد که در گرو افزایش بهرهوری و ایجاد انگیزه در معلمان و مدیران است.
فرماندار آران و بیدگل تصریح کرد: نقش دانشآموزان در فراهم آوردن این بستر، بسیار مهم، حساس و کلیدی است و باید تلاش کنیم که آموزش و پرورش را در جایگاهی قرار دهیم که شایسته عزت و مقام مردم منطقه کاشان با تمدن چندهزار ساله باشد و الگویی برای تعلیم و تربیت سایر مناطق شود.
یوسفیان تاکید کرد: تغییر در شیوه آموزش و پرورش، زمانی منجر به تحول و شکوفایی میشود که همراه با توسعه فضای آموزشی، تامین امکانات و استفاده از روشهای آموزشی نوین است.
انتهای پیام