شناسهٔ خبر: 71571776 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

تصادف مرگبار با سه کشته در جاده مشهد

حوادث رکنا : سرپرست مرکز اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور گفت: حادثه تصادف یک دستگاه خودرو سواری سمند و یک خودرو سنگین که امروز در جاده نیشابور به فیروزه، نزدیک پل راه‌آهن رخ داد، سه کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا ، دکتر محمدرضا مرادقلی روز سه شنبه در گفت و گو یی افزود: این حادثه حوالی ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه ظهر امروز رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان آمبولانس پایگاه های اورژانس فیروزه و همت آباد به محل اعزام شدند.

وی با بیان این که سه نفر از مصدومان قبل از رسیدن اورژانس و در محل حادثه جان باختند ادامه داد: یک مصدوم توسط کارشناسان فوریت های پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان و ۲ مصدوم دیگر پس از انجام اقدامات اولیه، توسط این تیم‌ها و تحت مراقبت به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شدند.

مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

مرکز اورژانس پیش‌ بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس - آمبولانس، سه پایگاه موتورلانس با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانه‌روزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه می‌دهد.

 

 

برچسب‌ها: