به گزارش خبرنگار ایسنا، افشین لرزنگنه امروز (سهشنبه هفتم اسفند) در نشست خبری مشترک با رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه، با اشاره به جمعیت حدود یک میلیون نفری شهر کرمانشاه، اظهارکرد: این جمعیت در مساحتِ حدود یازده هزار هکتار زندگی میکنند که ۳۳۰ کیلومتر معادل ۵۲۸ هکتار آن معبر - غیر از کوچهها - است.
وی افزود: تنها حدود پنج درصد از مساحت شهر کرمانشاه را معابر آن تشکیل میدهند که نشان از کمبود معابر در داخل این شهر است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: از طرفی در کرمانشاه به ازای هر سه نفر یک دستگاه خودرو وجود دارد و ضریب سرنشین خودرو در کرمانشاه ۱.۶ است که نشان میدهد خودروهای تک سرنشین در کرمانشاه زیاد است.
وی تاکید کرد: باتوجه به این مشکلات تمام تلاش ما ارتقای ایمنی و فرهنگسازی برای حوزه ترافیک در سطح شهر است.
لرزنگنه با بیان اینکه برای کاهش حوادث ترافیکی و ارتقای سطح ایمنی ترافیکی در شهر کرمانشاه سه راهکار اجرایی شده، گفت: استفاده از علائم آگاهی دهنده، اقدامات ادراکی و بصری و اقدامات فیزیکی و اعمال قانون سه راهکاری هستند که برای ارتقاء ایمنی ترافیکی در سطح شهر کرمانشاه اجرایی کردهایم.
وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که در بحث فیزیکی انجام شد، نصب دوربینهای نظارت تصویری و ثبت تخلفات بوده که تاکنون ۲۶ مورد نصب شده و در یازده ماهه امسال ۶۱۰ هزار تخلف را ثبت کردهاند.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه قرار است ۴۶ دوربین نظارت تصویری و ثبت تخلف دیگر در کرمانشاه نصب شود، اظهار کرد: قرارداد آن با سرمایهگذار منعقد شده است.
وی از تدوین طرح جامع حملونقل و کنترل ترافیک به شکل هوشمند برای شهر کرمانشاه هم خبرداد و گفت: این طرح بخشهای مختلفی دارد که یکی از بخشهای آن نصب ۱۸۱ دوربین کنترل ترافیک در سطح شهر است که باید ظرف یک سال آینده اجرایی شود.
لرزنگنه اضافه کرد: از این تعداد ۳۹ دوربین برای طرح زوج و فرد، ۳۸ دوربین برای کنترل سرعت، ۹۸ دوربین برای کنترل تقاطعها و هشت دوربین هم برای خط ویژه است که با نصب آنها کل شهر از نظر ترافیکی هوشمند میشود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه اضافه کرد: باتوجه به اینکه دوربینهای ثبت تخلف چندان در کاهش حوادث ترافیکی خصوصا در بزرگراهها بازدارنده نبودند، طی ماههای گذشته اقدام به نصب سرعتگاهها در این معابر کردیم که آمار حوادث ترافیکی ما را بشدت کاهش داد.
وی در ادامه بااشاره به اهمیت نقش فرهنگسازی در کاهش حوادث ترافیکی، عنوان کرد: به همین منظور با همکاری پلیس راهور و آموزش و پرورش استان مدرسه ترافیکی را راه اندازی کردیم تا از همان سنین کودکی فرهنگ رانندگی را به کودکانمان آموزش دهیم.
لرزنگنه در پایان با بیان اینکه در حال حاضر ۵۶ تقاطع شهر کرمانشاه چراغ عابر پیاده دارند، گفت: تاکنون برای ۴۰ مورد از این چراغها دستگاههایی نصب شده که باعث میشود در زمان قطعی برق هم روشن بمانند.
انتهای پیام