دانشجویان در قالب پروژه تحت عنوان فَنجو میتوانند در شرکتهای دانش بنیان فعالیت کنند. ۸۰ درصد حقوق این افراد با معاونت علمی و ۲۰ درصد بعلاوه بیمه و مزایا توسط شرکتهای دانش بنیانی که استاد پژوهشگر دارند پرداخت میشود.
دکتر سعید سرکار رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در «نشست تخصصی با اساتید برجسته کشور در خصئص ابلاغ آیین نامه پسادکتری فناورانه "TOP"» که در محل معاونت علمی برگزار شد گفت:
اساتیدی که شرکت دانش بنیان دارند میتوانند دانشجوی pHD را برای توسعه فناوری به کار بگیرند؛ به این واسطه دانشجو به داخل شرکت ورود میکند و چالش شرکتها را در قالب یک پروژه حل میکند.
به گفته وی، این محققان میتوانند طی دو تا ۴ سال با این افراد کارکنند و معاونت علمی گواهی به این افراد میدهد ولی شرکتها میتوانند به عنوان سرمایه انسانی پرورش داده شده از توانایی آنها بهره بگیرد.
وی با بیان اینکه این برنامه تاپ در فاز دکتری تا پست دکتری قابل اجراست، گفت: در کارنامه دانشگاهها ۷۰۰ شرکت دانش بنیان وجود دارد که ۹۳۷ استاد در آن فعالیت میکنند.
سرکار با بیان اینکه ظرفیت دانشگاهها بیش از اینهاست، گفت: جز ماموریت دانشگاهها این نبوده که توسعه تکنولوژی کنند و شرکت زایشی داشته باشند
باید مرزهای خلاقیت و نوآورانه را درنوردیم.
وی گفت: قرار است از برنامه تاپ به عنوان معیار رتبه بندی دانشگاهها نیز استفاده کنیم. دانشگاهها ۵ سال از مالیات بر ارزش افزوده را میتوانند خرج تحقیق و توسعه کنند.
البته برای این فنجویان جلسه دفاع گذاشته میشود تا فن جو در شرکت مستقر شود. پروزههای فنجویان
برای حل چالشهای شرکت و صنعت در شرکتهای دانش بنیان اجرا میشود.
همچنین احتمال جذب ۹۰ درصدی فنجو در شرکت وجود دار و اینگونه خلق شغل میشود و فرد دانا به توانا تبدیل شده است.
البته این کار علاوه بر اشتغال، حل چالشهای دانش بنیانها و صمعت، رفع نیاز کشور، صادرات را به سمت محصولات هایتک میبرد.
انتهای پیام/