به گزارش خبرنگار آنا، رؤسای دانشگاههای آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور همزمان با برگزاری نشست دوروزه در اهواز از خط تولید شرکت فولاد اکسین خوزستان بازدید کردند و طی جلسه راهبردی با مدیران این شرکت، تفاهمنامه همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت به امضا رساندند.
در دومین روز برگزاری نشست اتحادیه دانشگاههای آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور، رؤسا و معاونان هماهنگی دانشگاههای عضو اتحادیه با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه از این شرکت فولاد بازدید کردند.
علی محمدی مدیرعامل این شرکت فولادی در حاشیه این بازدید و نشست اظهار کرد: این جلسه فرصتی مهم برای بررسی ابعاد مختلف همکاریهای علمی و تحقیقاتی بوده و بر این باوریم که در دنیای امروز،همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی و این شرکت برای پیشرفت و توسعه کشور ضروری است.
وی فولاد را یکی از ارکان مهم اقتصادی کشور دانست و اضافه کرد: این صنعت در قلب توسعه زیرساختها، ساختوساز و بسیاری از صنایع دیگر قرار دارد و پیشرفت آن، مستلزم توجه ویژه به دانش فنی، نوآوری و استفاده از روشهای روز علمی است. به همین دلیل، ارتقاء سطح دانش فنی در این صنعت تنها از طریق همکاریهای عمیق و پایدار با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی امکانپذیر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت فولادی با بیان اینکه صنعت فولاد یکی از مؤلفههای اصلی قدرت در جهان امروز به شمار میآید، عنوان کرد: یکی از ارکان اصلی رشد و توسعه در هر کشوری، همافزایی بین صنعت و دانشگاه است. چنانکه امروز با توجه به تحولات سریع علمی و فناوری در سطح جهانی، برای حفظ و ارتقای جایگاه صنعت فولاد کشور در بازارهای بینالمللی، نیازمند بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای علمی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور هستیم بهویژه در صنعت فولاد، جایی که فرآیندهای تولید، تکنولوژیهای نوین و نیاز به بهبود کیفیت محصول، همواره چالشهای خاص خود را دارد.
محمدی همکاری با استادان و پژوهشگران دانشگاهها در زمینههای مختلف مانند بهبود فرآیندهای تولید، ارتقای کیفیت محصولات، بهینهسازی مصرف انرژی و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی را از اولویتهای اصلی این شرکت در مسیر توسعه همکاری با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی برشمرد و افزود: این تعاملات نهتنها به حل مشکلات فنی موجود در صنعت فولاد کمک میکند؛ بلکه موجب انتقال فناوری و دانش روز به این صنعت خواهد شد.
وی با اشاره به تولید انواع محصولات خاص از سوی این شرکت و تأمین نیازهای پروژههای استراتژیک کشور، مواردی همانند ایجاد بسترهای تحقیقاتی مشترک میان صنعت و دانشگاهها بهویژه در زمینههای نوآورانه مانند استفاده از تکنولوژیهای جدید در تولید فولاد سبز، کاهش هزینههای تولید و همچنین توسعه کاربردهای جدید فولاد در صنایع مختلف را ازجمله اهداف بلندمدت این شرکت در زمینه همکاری با دانشگاهها دانست و تصریح کرد: استفاده از پژوهشهای دانشگاهی برای بهبود فرآیندهای تولید و ایجاد مواد جدید با خواص منحصربهفرد، میتواند به ارتقای کیفیت محصولات فولادی و افزایش رقابتپذیری صنعت فولاد کشور کمک کند.
مدیرعامل نخستین شرکت تولیدکننده ورقهای عریض فولادی در خاورمیانه با اعلام این خبر که امروز واردات ورقهای عریض تقریباً متوقف شده و این ورقها در داخل و عمدتاً از سوی فولاد اکسین خوزستان تأمین میشوند، بیان کرد: همکاریهای علمی و تحقیقاتی نهتنها در راستای ارتقای سطح تکنولوژی و کیفیت محصولات است؛ بلکه زمینهساز نوآوریهای جدید و کاهش هزینههای تولید نیز میشود.
محمدی با تأکید بر اینکه فقط با همافزایی و تعامل مستمر میان دانشگاه و صنعت، میتوان به ارتقای سطح تولید و نوآوری در صنعت فولاد کشور دست یافت، ادامه داد: امروز، بیش از هر زمان دیگری، ضرورت تقویت روابط دانشگاه و صنعت برای دستیابی به نتایج مؤثر در راستای توسعه صنعت فولاد احساس میشود. این تعاملات میتواند بهعنوان محرک اساسی برای رشد و پیشرفت در این صنعت عمل کند و زمینههای جدیدی را برای همکاریهای گستردهتر فراهم کند.
وی با اعلام آمادگی برای همکاری با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور، ابراز امیدواری کرد که این همکاریها به تقویت روابط میان صنعت و دانشگاه منجر شود و در نهایت، شاهد ارتقای سطح علم و فناوری و بهبود کیفیت تولید در صنعت فولاد کشور باشیم.
دانشگاه آزاد در حل مسائل کشور و منطقه اثرگذار است
قائممقام دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از زمینههای همکاری مشترک با بخش صنعت را استفاده از ظرفیت این صنایع دانست و با نام بردن از مجموعه توانمند فولاد اکسین خوزستان بهعنوان افتخار صنعت ایران، گفت: در استانهای مختلف تفاهمنامههای مختلفی را در حوزههای صنعت، کشاورزی و حوزه دریایی منعقد کردهایم و اکنون با استفاده از ظرفیت همه واحدهای دانشگاه آزاد استانهای کشور به دنبال عقد تفاهمنامه با شرکت فولاد اکسین خوزستان هستیم.
وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شبکهای با بیش از ۵۰ هزار عضو هیئت علمی و یک میلیون دانشجو است که میتواند در حل مسائل کشور و منطقه بسیار اثرگذار باشد.
انتهای پیام/