به گزارش ایرنا، محمد راضی جلالی سه شنبه در نشست اجرای مرحله جدید طرح ملی کالابرگ الکترونیکی در محل این معاونت بیان کرد: اجرای این طرح حمایتی با رویکرد بهبود تغذیه و سلامت خانوادههای کمدرآمد انجام خواهد شد و این طرح با هدف جبران کمبودهای غذایی و حمایت از گروههای آسیبپذیر مانند سالمندان، بیماران و مادران باردار طراحی شده است.
وی با اشاره به طرح حمایتی تغذیه و سلامت، گفت: این طرح با رویکردی جدید و با هدف جبران بخشی از کمبودهای غذایی خانوادههای کمدرآمد طراحی شده است، گروههای هدف شامل سالمندان، بیماران و مادران باردار هستند و توان مالی خانوادهها نیز در نظر گرفته شده است.
راضی جلالی افزود: برخلاف سال گذشته که اجرای طرح با پیچیدگیهایی همراه بود، امسال تلاش شده تا این پیچیدگیها کاهش یابد؛ برای موفقیت در اجرای آن، اطلاعرسانی مناسب، تامین به موقع مواد غذایی و نظارت دقیق بر اجرای آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان به نقاط کلیدی این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاعرسانی گسترده از طریق نشستهای خبری، رسانههای ملی و شبکههای اجتماعی برای جلوگیری از هجوم به فروشگاهها و مشکلات احتمالی در تامین مواد غذایی ضروری است، همچنین تفاوتهای اجرای این طرح با سال گذشته باید به طور شفاف به مردم اطلاعرسانی شود.
وی همچنین نظارت مستمر بر اجرای طرح نیز در کنار نظارتهای قبلی بر تنظیم بازار، برای اطمینان از اجرای درست آن و جلوگیری از سوءاستفاده ضروری دانست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، تلاش میشود تا با اطلاعرسانی مناسب، تامین به موقع کالا و نظارت دقیق، دسترسی خانوادههای کمدرآمد به مواد غذایی ضروری و بهبود سلامت آنها تضمین شود.
به گزارش ایرنا، دولت برای کمک به سبد غذایی خانوارها طرح کالابرگ الکترونیک را در کنار پرداخت یارانه اجرا کرده است و این طرح در دولت سیزدهم نیز اجرایی شد.