شناسهٔ خبر: 71565870 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

صالحی:کتاب‌های دفاع مقدس باید جهل زدایی کنند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه کتاب، دفاع مقدس و کتاب دفاع مقدس سه واژه است که این آیین در بر دارد، اظهار داشت: کتاب سه کارکرد بالا بردن دانایی، رفع جهالت و بهره‌گیری از توانایی و کارکرد سوم تغییر زیست بوم انسان است و انسانی کتاب می‌خواند با انسانی که کتاب نمی‌خواند تفاوت دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سید عباس صالحی که امروز (سه‌شنبه) در آئین اختتامیه بیست و دومین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس که در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، کتاب انسان را به انسانی حقیت‌گرا تبدیل می‌کند و باعث می‌شود همواره انسان به دنیال حقیقت باشد.

وی در خصوص واژه دفاع مقدس گفت: کارکردهای دفاع مقدس از ابعاد مختلفی برخوردار است و دفاع مقدس چهار کارکرد دارد؛ اولین کارکرد دفاع مقدس انسجام و همبستگی ملی است و در طول هشت سال دفاع مقدس همه ملت ایران در میدان مقابله با دشمن حضور داشتند. دومین کارکرد دفاع مقدس اقتدار ملی است و در میدانی که تمام جهان در مقابل ما بودند وجبی از خاک ما به تصرف دشمن در نیامد. کارکرد سوم دفاع مقدس رشد فضائل انسانی است و دفاع مقدس تابلویی از فضائل انسانی و دانشگاه تربیت فضائل انسانی بود. کارکرد چهارم دفاع مقدس سلوک معنوی و عرفانی آن بود.

وی با بیان اینکه کتاب ابزار و روایت دفاع مقدس است، گفت: کارکرد مهم کتاب دفاع مقدس عبور از جاهلیت و رسیدن به یک مدنیت از نوع مدنیت دفاع مقدس و کمک به رسیدن زیست بوم ملی و هویتی خود است‌.

وی با بیان اینکه کارهای خوبی در حوزه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس صورت گرفته است، گفت: باید از این تالیف‌ها، تدوین‌ها و گفت‌وگوها به جهل‌زدایی و رهایی از جاهلیت برسیم.

انتهای پیام