شناسهٔ خبر: 71564633 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رهاسازی ۴۲۷ خودرو گرفتار در برف در کردستان

در شبانه روز گذشته ۴۲۷ خودرو گرفتار در برف در محورهای شریانی و غیرشریانی استان توسط عوامل راهداری رهاسازی شد.

صاحب‌خبر -

رهاسازی ۴۲۷ خودرو گرفتار در برف در کردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اظهار کرد: با توجه به بارش برف و کولاک در محور‌ها و گردنه‌های استان طی چند روز گذشته راهداران با تجهیزات و امکانات به برف روبی و یخ زدایی محور‌های شریانی و غیرشریانی پرداختند.

فرزاد حسنی گفت: در این بازه زمانی ۱۲۷ دستگاه ماشین‌آلات و ۲۰۰ نفر از نیرو‌های راهداری در محور‌های شریانی استان مشغول بودند و چهار هزار و ۲۳۶ کیلومتر برف‌روبی و یخ زدایی انجام شد.

 وی ، مقدار شن و نمک مصرفی در این محور‌ها را هزار و ۲۳۹ تن اعلام کرد و افزود: با کمک عوامل راهداری ۳۱۵ مورد رهاسازی خودرو در این محور‌ها انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان به انجام عملیات برفروبی در محور‌های غیرشریانی نیز اشاره کرد و ادامه داد: در این محور‌ها نیز ۱۴۲ نفر از عوامل راهداری با بهره‌گیری از ۱۰۲دستگاه ماشین‌آلات، ۲ هزار و ۶۸۱ کیلومتر برف‌روبی و یخ زدایی انجام دادند.

حسنی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۹۷ تن شن و نمک در محور‌های غیرشریانی استان مصرف شد، اظهار کرد: همچنین در این محور‌ها با کمک عوامل راهداری ۱۱۲ مورد رهاسازی خودرو انجام شد.