شناسهٔ خبر: 71562984 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

خیرین مدرسه‌ساز با معماری ایرانی اسلامی و انرژی‌های پاک، آینده آموزشی کشور را می‌سازند

مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز ضمن تأکید بر اهمیت توجه به معماری ایرانی و اسلامی در طراحی مدارس، از آغاز نهضت توسعه مدرسه‌سازی به‌ویژه در راستای استفاده از انرژی‌های پاک و انرژی‌های خورشیدی در مدارس خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز در چهارمین همایش بین‌المللی و یازدهمین همایش و نمایشگاه ملی «مدرسه ایرانی معماری اسلامی ایرانی» که امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت توجه به معماری ایرانی و اسلامی در طراحی مدارس، از آغاز نهضت توسعه مدرسه‌سازی به‌ویژه در راستای استفاده از انرژی‌های پاک و انرژی‌های خورشیدی در مدارس خبر داد و نقش خیرین در بهبود شرایط آموزشی و ساخت فضا‌های مناسب برای دانش‌آموزان را ستود.

وی با بیان اینکه در بعضی از استان‌ها استفاده از انرژی‌های پاک آغاز شده و از نیروگاه‌های خورشیدی برای مدرسه یاری و کمک در هزینه مدارس استفاده می‌شود، ادامه داد: همچنین به لحاظ زیست بوم، جامعه خیرین کارگروهی را تشکیل داده تا با کمک سازمان جنگل‌ها و مراتع و وزارت کشاورزی تفاهمنامه‌ای امضا شده که در موضوع زیست بوم و فضای سبز و استفاده از انرژی‌های پاک مدارس استفاده شود.

مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز به اهمیت توجه به معماری ایرانی و اسلامی در ساخت مدارس اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به طراحی مدارس با معماری ایرانی و اسلامی صورت گرفته است و این حرکت، با حمایت دولت و خیرین، به طور مستمر ادامه دارد.

جعفری با اشاره به تلاش‌های گسترده در راستای ایجاد فضا‌های آموزشی مناسب و شاداب برای دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: هدف از این حرکت، ارتقای کیفیت آموزش در مدارس کشور و ایجاد محیط‌های آموزشی است که علاوه بر کیفیت آموزشی، به رفاه و نشاط دانش‌آموزان کمک می‌کند.

انتهای پیام/