شناسهٔ خبر: 71561700 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

تعطیلی مدارس و ادارات فردا چهارشنبه ۸ اسفند | استان یزد تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد از تعطیلی روز چهارشنبه ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مدارس و مراکز آموزش عالی استان به‌جز دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی و شعب منتخب بانک‌ها به دلیل ماندگاری توده هوای سرد تا آخر هفته و مدیریت مصرف انرژی خبر داد.

صاحب‌خبر -

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد از تعطیلی روز چهارشنبه ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مدارس و مراکز آموزش عالی استان به‌جز دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی و شعب منتخب بانک‌ها به دلیل ماندگاری توده هوای سرد تا آخر هفته و مدیریت مصرف انرژی خبر داد. احسان بالاکتفی اظهار داشت:

به گزارش مهر، مدیرکل مدیریت بحران استان یزد از تعطیلی روز چهارشنبه ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مدارس و مراکز آموزش عالی استان به‌جز دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی و شعب منتخب بانک‌ها به دلیل ماندگاری توده هوای سرد تا آخر هفته و مدیریت مصرف انرژی خبر داد.

احسان بالاکتفی اظهار داشت: با توجه به کاهش محسوس دما و ناترازی‌های حوزه تأمین انرژی در بخش گاز و برق، کارگروه انرژی استان یزد تشکیل جلسه داد.

دبیر کارگروه انرژی استان یزد افزود: تنظیم دمای وسایل گرمایشی ساختمان‌ها بر روی دمای آسایش ۱۸ درجه سانتیگراد و استفاده بهینه از انرژی برق و گاز در روزهای جاری با کاهش حداقل ۲ درجه سانتیگراد دمای منزل و کاهش مصارف برق از مهمترین تأکیدات نشست به همه مشترکان گاز و برق می‌باشد.

وی عنوان کرد: همه ادارات و اماکن دولتی موظف شدند تا نسبت به خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و موتورخانه‌ها در روزهای تعطیل اقدام کنند.