بهروز چگینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نزدیک به ۱۰۰ ورزشکار ناشنوای بیمهشده در ۱۰ رشته ورزشی سمنان فعالیت دارند که شماری از آنان جزو ملیپوشان و دعوتشدگان به اردوی انتخابی تیم ملی هستند.
رییس هیات ورزشهای ناشنوایان سمنان ادامه داد: ورزشکاران ناشنوا در رشتههای مختلف ورزشی از جمله دو و میدانی، شطرنج، تکواندو، کاراته، فوتسال، والیبال، تیراندازی و بدمینتون فعالیت دارند.
وی بیان کرد: استقبال ورزشکاران خانم و آقا در هیات ورزشهای ناشنوایان سمنان به نسبت یکسان است و حدود ۵۰ درصد ورزشکاران سازمانیافته این هیات ورزشی آقا و ۵۰ درصد خانم هستند.
چگینی اضافه کرد: ریحانه نصیری از استان سمنان مربی تیم ملی کاراته ناشنوایان و نایب رییس انجمن کاراته ناشنوایان فدراسیون ورزشهای ناشنوایان جمهوری اسلامی ایران است.
رییس هیات ورزشهای ناشنوایان سمنان گفت: هیات ورزشهای ناشنوایان در شهرهای سمنان، دامغان، شاهرود، سرخه و مهدیشهر فعال و در شهرهای گرمسار، آرادان و میامی غیرفعال است.
وی ادامه داد: نبود فردی برای قبول مسوولیت هیات ورزشهای ناشنوایان دلیل غیرفعال بودن هیات در سه شهرستان سمنان است و از افراد دارای شرایط برای همکاری دعوت میشود.
به گزارش ایرنا، حدود یکهزار و ۲۰۰ نفر ناشنوا و کمشنوا در سمنان وجود دارد.
استان سمنان ۵۰ هیات ورزشی دارد.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۴۵ هزار و ۸۱۶ خانوار روستایی با جمعیت بیش از ۱۴۱ هزار نفر در ۵۴۹ روستا و آبادی استان زندگی میکنند.
۳۸ درصد جمعیت سمنان را جوانان تشکیل میدهند و شمار ورزشکاران سازمانیافته این استان به ۴۶ هزار و ۸۷۵ نفر رسیده است.