شناسهٔ خبر: 71558320 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

صدیقی: بنا بر عملیاتی شدن فاز دوم آکادمی ووشو است؛ ظرفیت فعلی پاسخگو نیست

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ووشو با قدردانی از حضور وزیر ورزش در هفته پایانی لیگ برتر این رشته، گفت: ظرفیت فعلی ما از لحاظ زیر ساخت، جوابگو نیست و بنا بر این شد تا با نگاه ویژه وزارتخانه، فاز دوم آکادمی ووشو عملیاتی شود.

صاحب‌خبر -

امیر صدیقی در گفت‌وگو با ایرنا در خصوص اتمام لیگ‌های برتر ووشو در رده‌های سنی مختلف دو بخش مردان و زنان، اظهارکرد: امسال لیگ‌های ووشو بسیار منظم و طبق برنامه برگزار شد. تیم‌های خوبی حضور داشتند و مسابقات نیز در سطح فنی بالایی برگزار شد.

وی افزود: در مجموع تمامی لیگ‌های مردان و زنان در رده‌های سنی مختلف، حدود هزار ووشوکار شرکت کردند. یکی از مواردی که جذابیت را بالا برده بود، نامشخص بودن تیم قهرمان تا آخرین مبارزات بود. همه تیم‌ها به دنبال بهترین نتیجه بودند و خوشحالم چنین لیگ‌های پویایی داشتیم.

صدیقی در ادامه به حضور وزیر ورزش و جوانان در فینال لیگ برتر مردان اشاره کرد و افزود: برای اولین بار بود که یک وزیر ورزش برای تماشایی لیگ در آکادمی ووشو حاضر شد و از نزدیک مسابقات را تماشا کرد. وزیر از نزدیک ‌ظرفیت‌ها، بضاعت و زیر ساخت‌ها را دید. این اتفاق خوبی است و حضور این مقام مسئول در فدراسیون‌ها و مسابقات رشته‌های مختلف موجب می‌شود تا نتیجه مثبتی در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌هایی آینده داشته باشد.

وی افزود: وزیر شناخت خوبی از تمامی رشته‌ها دارد و قطعا بیشتری از فدراسیون ووشو خواهد داشت، چراکه این فدراسیون همیشه در روزهای سخت، یار و یاور کاروان ایران در رویدادهای مهمی چون بازی‌های آسیایی بوده است.

رئیس فدراسیون ووشو، بیان کرد: سال آینده بازی‌های کشورهای اسلامی برگزار می‌شود که اهمیت زیادی دارد و سال پس از آن نیز بازی‌های آسیایی ناگویا را داریم که برای تمامی جامعه ورزش و مردان ایران، بسیار مهم خواهد بود.

صدیقی: بنا بر عملیاتی شدن فاز دوم آکادمی ووشو است؛ ظرفیت فعلی پاسخگو نیست

صدیقی در خصوص اینکه آیا در زمان حضور وزیر در لیگ برتر در خصوص زیر ساخت‌ها صحبتی مطرح شد؟ گفت: یکی از سختی‌ها که همیشه مطرح می‌کنیم، کمبود زیر ساخت‌های ووشو به خصوص در تهران و آکادمی ووشو است. ظرفیت فعلی پاسخگوی ووشو ایران نیست و نیاز به توسعه دارد.

وی ادامه داد: وزیر شرایط را به صورت دقیق بررسی کرد و قبل از آن مدیرعامل شرکت توسعه در فدراسیون ووشو حاضر شد و شرایط را دید. ما علاوه بر ووشو، رشته مدال‌آور کوراش را هم داریم که همین حالا هم هیچ زیر ساختی در آکادمی ما برای کوراش وجود ندارد.

رئیس فدراسیون ووشو، تصریح کرد: بحث کمبود فضا در آکادمی ووشو موجب شده که نتوانیم اردوهای تیم‌های ملی را به صورت همزمان داشته باشیم. درخواست‌هایی از وزیر داشتیم و ایشان قول دادند تا نگاه ویژه‌ای داشته و امیدوارم اتفاقی تاریخی برای فدراسیون رقم بخورد. بنا بر این شد، فاز دوم آکادمی ووشو را عملیاتی کنیم است.

صدیقی در خصوص اینکه چرا اعتراضات در لیگ بانوان بیشتر در آقایان است، عنوان کرد: رقابت در بخش بانوان حساس و میلیمتری بود و در همین راستا هیجانات نیز بیشتر است. از لحاظ فنی و برگزاری، در بین موفق‌ترین لیگ‌های انفرادی هستیم و امیدوارم با اخلاق‌مداری و رعایت بازی جوانمردانه، همیشه این لیگ هم جذاب باشد.