شناسهٔ خبر: 71558163 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس دانشگاه فرهنگیان یزد:

ایران قوی با تربیت معلمانی توانمند محقق می‌شود

رئیس دانشگاه فرهنگیان یزد بر نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلمان قوی برای ساخت آینده کشور تأکید کرد و گفت: ایران قوی در گرو آموزش و پرورش قوی است و این مهم تنها با تربیت معلمانی توانمند محقق می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، علی‌اکبر کریمی زارچی در نشست با خبرنگاران استان یزد به تشریح برنامه‌های هفته امور تربیتی پرداخت و اظهار کرد: سومین همایش ملی امور تربیتی به میزبانی یزد در روز چهارشنبه، هشتم اسفند در سالن تربیت معلم شهید پاک‌نژاد برگزار می‌شود.

وی افزود: از میان ۸۰۰ مقاله ارسال‌شده، ۳۳۰ مقاله پذیرفته شده که شش مقاله به صورت سخنرانی و ۷۸ مقاله به صورت پوستر ارائه و پروفسور خسرو باقری به عنوان مهمان ویژه این همایش حضور خواهد داشت.

رئیس دانشگاه فرهنگیان یزد با اشاره به برنامه‌های جانبی همایش از برگزاری شش کارگاه آموزشی و نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای امور تربیتی خبر داد، همچنین بر نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلمان قوی برای ساخت آینده کشور تأکید کرد و گفت: ایران قوی در گرو آموزش و پرورش قوی است و این مهم تنها با تربیت معلمانی توانمند محقق می‌شود.

کریمی با اشاره به اقدامات اخیر دانشگاه فرهنگیان یزد از جمله صدور مجوز دو رشته کارشناسی ارشد، جذب اعضای هیئت علمی جدید و اجرای طرح‌های ابتکاری مانند «طرح جهش» و «طرح راهبر» تصریح کرد: جذب اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی برای بهسازی زیرساخت‌های دانشگاه و برگزاری اردوهای دانشجویی از دیگر اقدامات برجسته این دانشگاه بوده است.

وی در پایان با بیان اینکه نخستین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم استان یزد در اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود ادامه داد: این اجلاسیه رویکردی متفاوت دارد. دانشگاه فرهنگیان تنها دانشگاه راهبردی، مأموریتی و حاکمیتی در کشور است که رسالت سنگین تربیت معلمان قوی برای ساخت آینده کشورمان را برعهده دارد.

سرپرست مدیریت امور پردیس‌های استانی دانشگاه فرهنگیان یزد بیان کرد: تحقق این رسالت در ساحت تربیتی، دانشگاه فرهنگیان را نیازمند ایجاد چهار تحول اساسی؛ تحول در نوع نگرش و زاویه دید میدان، تحول در نوع تصمیم، تحول در نوع اقدام و تحول در نوع ارزیابی و سنجش عملکردها کرده است.

کریمی زارچی گفت: لازمه تمام این تحولات، شناخت عرصه و بستر و میدان عملیاتی است، چرا که معتقدیم تصمیمات و سیاست‌هایمان تا شناخت صحیحی از میدان عملیاتی نداشته باشیم، مؤثر واقع نمی‌شود.