شناسهٔ خبر: 71555908 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

گیلان، مازندران و اردبیل رکورددار بارش‌های اخیر

اطلاعات ایستگاه‌های هواشناسی کشور منطبق با پیش‌بینی‌های صادر شده نشان می‌دهد که تا پیش از ظهر امروز (۶ اسفند) گیلان، مازندران و اردبیل رکورددار بارش‌های دریافتی از سامانه اخیر هستند.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ایستگاه‌های هواشناسی کشور ارتفاع برف در برخی ارتفاعات استان گیلان به ۱.۵ متر نزدیک شده است که این بیشترین مقدار دریافتی بارش برف در بین سایر ایستگاه‌هاست. بیشترین بارش برف در ایستگاه‌های «لشکان» رودسر با ۱۴۰ سانتی متر ثبت شده است. در ارتفاعات شرق استان محور مواصلاتی رودسر و املش ۱۲۰ و محور مواصلاتی اسالم به خلخال» و «پونل به خلخال در غرب استان ۱۰۰ سانتی متر برف گزارش شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، بیشینه ارتفاع برف در مازندران و اردبیل به بیش از یک متر رسیده است. در این استان‌ها به ترتیب از ایستگاه هواشناسی «بطاهر کلا بلده» نور در مازندران ۱۱۸ و «آلوارس» در اردبیل ۱۰۲ سانتی متر برف گزارش شده است. بیشترین میزان بارش مخلوط برف و باران از ایستگاه‌های بندر کیاشهر و خشک‌بیجار و فرودگاه رشت و «بالانورد سیاهکل» به ترتیب به میزان ۱۲۸ و ۹۵.۲ میلی متر گزارش شده است.

بر اساس آخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی سامانه مذکور به تدریج از سواحل غربی دریای خزر عبور می‌کند و با شدت کمتر در سواحل شرقی دریای خزر و شمال شرق کشور فعالیت دارد. با عبور این سیستم در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ اسفندماه) کاهش محسوس دما در غالب نقاط کشور به‌ویژه نیمه شمالی پیش‌بینی می‌شود.