شناسهٔ خبر: 71555224 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

معاون شهرسازی و معماری تأکید کرد:

الحاق ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار زمین به محدوده شهری در ۶ ماه گذشته

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته بیش از ۷۰ هزار هکتار زمین تأمین شده، گفت: در ۶ ماه گذشته نیز ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار زمین به محدوده شهری الحاق شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، غلامرضا کاظمیان، به جمع‌بندی سفر خود به جنوب استان سیستان و بلوچستان پرداخت و مهم‌ترین راهبردهای وزارت راه و شهرسازی را در حوزه معماری و شهرسازی در نشست با مدیران کل راه و شهرسازی تشریح کرد.

وی با اشاره به اینکه تأمین زمین و مسکن باید همراه با تأمین تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی باشد، اظهار کرد: در این نشست، بر نقش سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها در حوزه مسکن و شهرسازی تأکید شد.

نقش کلیدی طرح‌های توسعه و عمران در بهبود وضعیت شهری

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتقای نقش مدیران کل راه و شهرسازی را تهیه و تصویب طرح‌های توسعه و عمران شهری و فراشهری دانست که بتوانند مسائل و مشکلات شهرها را حل کنند.

کاظمیان افزود: مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها باید به کیفیت و سرعت تهیه این طرح‌ها توجه ویژه داشته باشند و بر اجرای آن‌ها در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های کلان نظارت دقیق داشته باشند.

به گفته وی، طرح‌های توسعه و عمران، مهم‌ترین ابزار هدایت و کنترل توسعه شهری و منطقه‌ای هستند و مدیران استانی باید اهمیت آن را درک کرده و در این حوزه فعالانه عمل کنند.

تأکید بر برنامه‌محوری در تهیه و اجرای طرح‌های توسعه شهری

وی تصریح کرد: مدیران کل راه و شهرسازی باید طرح‌هایی را تهیه و تصویب کنند که قابلیت هدایت و کنترل توسعه شهری و منطقه‌ای را داشته باشد. همچنین، لازم است نظارت دقیقی بر اجرای این طرح‌ها داشته باشند و در تعاملات خود با سازمان‌ها و دستگاه‌های استانی، هماهنگی لازم را برای رعایت این طرح‌ها فراهم کنند.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: با رسیدن به این رویکرد، می‌توان از برخورد منفعلانه با موضوع توسعه شهری پرهیز کرد و به‌صورت برنامه‌محور و نه موردی و مصداقی، مسائل را مدیریت کرد.

گزارش عملکرد استان‌ها در تأمین زمین و توسعه شهری

به گفته کاظمیان، در این نشست، عملکرد استان‌ها در دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری، کمیسیون‌های ماده ۵ و شوراهای برنامه‌ریزی استان‌ها مورد بررسی قرار گرفت. همچنین، گزارشی از وضعیت تأمین زمین در سال‌های اخیر، به‌ویژه در ۶ ماه گذشته ارائه شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در چند سال گذشته بیش از ۷۰ هزار هکتار زمین تأمین شده است و در ۶ ماه گذشته نیز ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار به محدوده شهری الحاق شده است، توضیح داد: این الحاقات علاوه بر زمین‌هایی است که در قالب بازنگری طرح‌های جامع و سایر برنامه‌ها تأمین شده‌اند. تمامی این اقدامات نیز با در نظر گرفتن مشخصات فنی، شرایط زیست‌محیطی و الزامات کیفی انجام شده است.

انتهای پیام