شناسهٔ خبر: 71555192 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

وزیر نیرو: در تولید برق به جایگاه ممتازی رسیده‌ایم

وزیر نیرو: در تولید برق به جایگاه ممتازی رسیده‌ایم

وزیر نیرو از مردم درخواست کرد تا در مصرف برق بازنگری کنند و بیان کرد که با همراهی مردم مشکل ناترازی برق قابل‌حل است.

صاحب‌خبر -

فارس: : وزیر نیرو گفت: جمهوری اسلامی ایران در صنعت برق به جایگاه ممتازی در جهان دست‌یافته و اکنون جزو کشورهای برتر در تولید و صادرات تجهیزات برق است.

bdbe5389-abec-4e31-8f1d-c369672211ff

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو دولت چهاردهم در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های مهم آب و برق استان فارس که در سالن اجتماعات دانشگاه فسا برگزار شد حضور یافت.

علی‌آبادی بر اهمیت مدیریت مصرف آب و برق و ضرورت افزایش بهره‌وری تأکید و آب و برق را از مهم‌ترین کالاهای اساسی دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران در صنعت برق به جایگاه ممتازی در جهان دست‌یافته و اکنون جزو کشورهای برتر در تولید و صادرات تجهیزات برق است.

افزایش راندمان نیروگاه‌ها و مصرف بهینه انرژی در دستور کار قرار گیرد!

وزیر نیرو در ادامه به ناترازی برق اشاره و خاطرنشان کرد که با همراهی مردم ناترازی برق قابل‌حل است.

همچنین وی بر ضرورت حفظ محیط‌زیست تأکید کرد و افزود: افزایش راندمان تولید انرژی و مصرف بهینه باید در دستور کار قرار گیرد.

علی‌آبادی مصرف بی‌رویه را از دلایل کاهش شدید منابع آبی کشور از ۴۰۰ میلیارد مترمکعب درگذشته به کمتر از ۱۳۰ میلیارد مترمکعب دانست و درباره مصرف برق کشور نیز عنوان کرد: که مصرف برق در ایران ۲ تا ۳ برابر متوسط جهانی است. 

وی در ادامه افزود: در تلاشیم تابستان پیشرو با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده بدون مشکل سپری شود و در زمستان سال آینده نیز ناترازی برق نداشته باشیم.

علی‌آبادی در پایان بر لزوم صرفه‌جویی و مدیریت مصرف آب و برق مطابق با رهنمودهای مقام معظم رهبری تأکید و اظهار امیدواری کرد که با همکاری مردم و تلاش نیروهای متخصص، مشکلات ناترازی انرژی در کشور حل شود.

 

پ