بنابراین گزارش، علاءالدین رفیعیزاده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی در نخستین گردهمایی همآفرینی ایران آینده که امروز (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) در سالن شیخ صدوق مرکز پژوهشهای مجلس برگزار شد اظهارکرد: ما باید یا توان اداری را در حوزه توسعه ببینیم یا بسترهای پیشرفت و توسعه را ارتقا بدهیم تا زمینه تسریع در پیشرفت کشور سوال این است کدام ارجحیت دارد.
وی ادامه داد: ما تا زمانی که بستر شنزار را تبدیل به خاک مرغوب نکنیم، پیشرفت و توسعه رخ نخواهد داد. اگر هم اتفاقی هم انجام شود، سرعت لازم را نخواهد داشت و هزینه بر نیز خواهد بود و هزینه پیشرفت نیز بالا خواهد رفت.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: امروز ما مدیریت را یک تخصص تلقی نمیکنیم و به راحتی گزارههای مختلف را میپذیریم و اساس تصمیم بر آن گزارههای نادر استوار میشود، در نهایت تا ثریا کج میرود و بعداً برای چاره جویی آن بودجه تزریق میکنیم و در نتیجه کاری از پیش نمیبریم.
رفیعیزاده با تاکید بر اهمیت جوانگرایی در کشور گفت: اما در کنار آن کسب تجربه، شایسته سالاری و انتخاب افراد با نگاه شایسته سالاری بسیار با اهمیتتر از انتخاب صرفاً بر اساس جوانی است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی درباره راهکارهای موجود گفت: در وضعیت موجود باید بدانیم که چه کار کنیم تا این وضعیت جامعه را متشنج نکند و جلوی اجرای برنامههای اصلی را نگیرد.
وی افزود: باید در افق بلند مدتتر، تخصصیتر و با برنامهریزی پویا مسیر آینده را طی کنیم. به عنوان مثال در ناترازیها اگر چاره اندیشی را شروع کنیم، ۵ تا ۱۰ سال دیگر میتوانیم به یک زیرساخت فنی برسیم.
رفیعیزاده گفت: امروز ما برای استقرار دولت پلتفرمی جدید به سامانه یا ساختار جدید نیاز نداریم چرا که همه ظرفیتها در کشور وجود دارد. اگر همه این مسائل به یکدیگر متصل شود، دولت پلتفرمی قابلیت اجرا پیدا خواهد کرد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: وقتی که نگاه متخصصی و کارشناسی باشد از منابع موجود برای حل مسئله و مشکلات موجود استفاده میکنیم.
انتهای پیام/