شناسهٔ خبر: 71551897 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استاندار مرکزی: ۸۵ درصد برق استان مرکزی در صنعت و کشاورزی مصرف می‌شود

استاندار مرکزی گفت : تولید پنج هزار مگاوات برق خورشیدی در بازه زمانی سه ساله در استان مرکزی هدفگذاری شده و از تمام ظرفیت‌ها باید برای تحقق این برنامه استفاده شود. استاندار مرکزی گفت : تولید پنج هزار مگاوات برق خورشیدی در بازه زمانی سه ساله در استان مرکزی هدفگذاری شده و از تمام ظرفیت‌ها باید برای تحقق این برنامه استفاده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا  از مرکزی ، مهدی زندیه‌وکیلی روز دوشنبه در همایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی در شرکت ماشین‌سازی اراک، گفت : تولید پنج هزار مگاوات برق خورشیدی در بازه زمانی سه ساله در استان مرکزی هدفگذاری شده و از تمام ظرفیت‌های دولتی و خصوصی باید برای تحقق این برنامه استفاده شود.
وی ادامه داد : بزرگترین نیروگاه خورشیدی استان مرکزی با ۱۰۰ مگاوات در شهرستان محلات مستقر است که ۶۰ درصد در مدار و بقیه آن تا نوروز ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود.
 وی  گفت: این استان با بهره‌گیری از منابع و زیرساخت‌های موجود، آمادگی لازم برای اتصال به شبکه برق کشور با ظرفیت حداکثر پنج هزار مگاوات را دارد.
استاندار اضافه کرد: این اقدام به منظور تأمین انرژی پایدار و حمایت از توسعه صنعتی و اقتصادی منطقه انجام می‌شود.
وی در ادامه به روند حذف مازوت‌سوزی در نیروگاه شازند اشاره کرد و گفت: با دستور رییس جمهور مازوت‌سوزی نیروگاه در یک بازه زمانی قطع شد اما ناترازی انرژی باعث شد که مازوت‌سوزی ازسر گرفته شود.
استاندار  گفت: امسال یک و نیم میلیارد دلار صادرات غیرنفتی از استان مرکزی ثبت شده است که قطع برق شایسته این صنایع که درآمد صادراتی دارند، نیست.
وی افزود: با توجه به شرایط موجود و برای حذف مازوت‌سوزی نیروگاه تولید برق خورشیدی در ادارات، صنایع و مزارع کشاورزی آغاز شده و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی نیز برای کسب درآمد در این حوزه ورود کرده‌اند.
وی تصریح کرد: بازدهی پنل خورشیدی در استان مرکزی بسیار زیاد است زیرا هم زاویه خورشید و هم دمای هوا در استان مطلوب است.
استاندار مرکزی در ادامه به ظرفیت اقتصادی و صنعتی استان اشاره کرد و گفت: استان مرکزی پایتخت صنعت کشور است که حدود سه هزار واحد صنعتی در آن مستقر است و تحت هیچ شرایطی نباید صنعت این استان آسیب ببیند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه انرژی هم استان به قطب صنعت و انرژی تبدیل شده است و از همه مهمتر نیروی متخصص هر صنعتی در استان مرکزی وجود دارد.
استاندار مرکزی اضافه کرد: با وجود ناترازی انرژی
هیچ کدام از واحدهای صنعتی استان تعطیل نیست اما با ظرفیت پایین در حال فعالیت هستند.

برچسب‌ها: