شناسهٔ خبر: 71551587 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

مسیر صعود طلای جهانی مه‌آلود شد

صاحب‌خبر -
گروه اقتصادی: امروز (دوشنبه) قیمت طلا در بازارهای جهانی، نزولی شد.قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا، به دلیل نگرانی‌ها در مورد برنامه‌های تعرفه‌ای دونالد ترامپ و انتظار سرمایه‌گذاران برای گزارش تورم کلیدی آمریکا، نزدیک به رکورد بالای اخیر ایستاد.
 
به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، در معاملات روز جاری، در ۲۹۳۴ دلار و ۸۲ سنت ثابت ماند. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۲۹۵۰ دلار و ۱۰ سنت رسید.قیمت هر اونس طلا در پنجشنبه گذشته، به رکورد تاریخی ۲۹۵۴ دلار و ۶۹ سنت صعود کرده بود.
 
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هفته گذشته اعلام کرد که تعرفه‌های جدیدی را طی ماه آینده یا زودتر اعلام خواهد کرد و الوار و محصولات جنگلی را به برنامه‌های اعلام شده قبلی برای اعمال عوارض بر خودرو‌های وارداتی، نیمه رسانا‌ها و دارو‌ها اضافه خواهد کرد. این تعرفه‌ها پس از اعمال تعرفه ۱۰ درصدی اضافی بر واردات چین و تعرفه ۲۵ درصدی بر فولاد و آلومینیوم، اعلام شدند.

معامله‌گران مسیر نرخ بهره فدرال رزرو را برای یافتن سرنخ‌ها، به دقت زیر نظر دارند، زیرا سیاست‌های ترامپ تورمی تلقی می‌شود. اگر تورم بالا، فدرال رزرو را مجبور به حفظ نرخ بهره کند، جذابیت طلا به عنوان یک دارایی بدون بازده، کاهش خواهد یافت.طبق گزارش رویترز، بازار‌ها همچنین منتظر انتشار شاخص مخارج مصرف شخصی آمریکا در روز جمعه هستند که معیار مورد علاقه فدرال رزرو برای سنجش تورم است و در روشن شدن مسیر نرخ بهره بانک مرکزی، تعیین کننده خواهد بود. 

تقاضای فیزیکی برای طلا در چین و هند، در هفته جاری، اندک بود، زیرا خریداران به دلیل قیمت‌های بی سابقه، از خرید اجتناب کردند.در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش، به ۳۲.۵۸ دلار رسید. هر اونس پلاتین با ۰.۷ درصد افزایش، به ۹۷۶ دلار و ۲۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۴ درصد افزایش، به ۹۷۲ دلار و ۹۳ سنت رسید.

برچسب‌ها: