شناسهٔ خبر: 71549091 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون پزشکی ورزشی | لینک خبر

در جلسه شورای مدیران صورت گرفت؛

ترسیم افق و راهبرد ۴ ساله فدراسیون پزشکی ورزشی توسط دکتر نوروزی

صاحب‌خبر -

دکتر غلامرضا نوروزی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی و نایب رئیس کمیته ملی المپیک در آخرین جلسه سال جاری شورای مدیران فدراسیون، راهبرد و مهمترین اهداف این فدراسیون در چهارساله پیش روی را ترسیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، دکتر نوروزی در این جلسه با اشاره به توفیقات فدراسیون پزشکی ورزشی در سال‌های اخیر، ضمن قدردانی مجدد از اعضای مجمع فدراسیون، تصریح کرد: با وجود همه موفقیت‌های حاصله لازمه رشد و ترقی هر سازمان، پرهیز از روزمرگی و حرکت بر اساس برنامه است؛ در این راستا انتظار از مسئولان کمیته‌های مختلف این است که با خلاقیت و نوآوری نسبت به پیشبرد اهداف کلان فدراسیون اقدام کنند.

وی با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته به بررسی عملکرد و آسیب شناسی کمیته‌های مختلف فدراسیون پرداخت و اهمیت شورای مدیران را به عنوان یک بازوی مشورتی و تصمیم‌سازی برای تمام کمیته‌های فدراسیون مورد تاکید قرار داد.

دکتر نوروزی به تمام کمیته های فدراسیون ماموریت داد در اسرع وقت برنامه جامعه حوزه مسئولیت خود را ارائه نموده و در جهت تحقق تمام برنامه‌ها با همه توان و در اسرع وقت تلاش نمایند.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی تصریح کرد: رویکرد فدراسیون در چهارسال پیش رو ارتقای کمی و کیفی و همه جانبه تمامی خدمات است و در این راستا همه اجزای فدراسیون باید تلاش دوچندانی از خود به نمایش بگذارند.

وی یادآور شد: تمام برنامه‌های فدراسیون مانند گذشته با توجه به اصل مهم رعایت نظم و انضباط مالی و مراقبت شدید از بیت المال عنوان کرد.

تاکید دکتر اردبیهشت بر ارائه تقویم  عملیاتی توسط کمیته ها

در این نشست دکتر سید اشکان اردیبهشت دبیر فدراسیون نیز ضمن قدردانی از اعضای مجمع بابت حسن انتخاب ریاست فدراسیون و همچنین تقدیر از مسئولان کمیته‌های مختلف به دلیل حفظ انسجام سازمانی، خواستار ارائه تقویم کارشناسی و خلاقانه از سوی مسئولان کمیته‌ها و برگزاری نشست‌های کارشناسی جهت ویرایش این تقویم و ارائه به مجمع فدراسیون شد.

وی با اشاره برگزاری سه مجمع انتخابات، عمومی و فوق العاده فدراسیون و همچنین گزارش عملکرد ارائه شده کمیته‌های تخصصی در کلیپی که در این جلسه به نمایش درآمد، عملکرد فدراسیون پزشکی ورزشی در سال جاری را درخشان توصیف کرد و بر عزم جدی برای توسعه کیفی برنامه‌های آتی فدراسیون تاکید نمود.

قدردانی دکتر حاکمی از ریاست فدراسیون

در ادامه دکتر لاله حاکمی نایب رئیس فدراسیون نیز با تبریک مجدد انتخاب دکتر نوروزی به عنوان رئیس فدراسیون را این انتخاب را قلبی و نشات گرفته از خدمات و محبوبت رئیس فدراسیون نزد اعضای  مجمع و همچنین جامعه ورزش برشمرد و ابراز امیدواری کرد که فدراسیون در دوره جدید به توفیقات بیشتری دست یابد.