شناسهٔ خبر: 71547971 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سواحل بوشهر تا پایان هفته مواج است / احتمال‌ یخ زدگی سطح زمین

بوشهر- ایرنا- مدیرکل هواشناسی بوشهرگفت: با توجه به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا پایان هفته جاری به سبب تداوم وزش باد شدید شمال غربی سواحل و فراساحل این استان به شدت مواج و توفانی پیش‌بینی می‌شود و به سبب کاهش دما احتمال یخ زدگی سطح زمین وجود دارد.

صاحب‌خبر -

پیام مساعدی روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: روند کاهش دما نیز تا روز چهارشنبه ادامه خواهد یافت و پیش بینی می شود دمای هوا طی این مدت به طور محسوسی کاهش یابد.

وی بیان کرد: همچنین احتمال یخ‌زدگی سطح زمین نیز در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی یادآور شد: در مدت یاد شده جهت وزش باد شمال غربی، با سرعت ۱۰ تا ۳۲ گاهی ۳۸ کیلومتر در ساعت و در سواحل و روی دریا ۲۵ تا ۵۵ گاهی بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت پیش‎‌بینی شده است.

وی گفت: در ۲۴ ساعت آینده ارتفاع موج دریا ۱۲۰ تا ۲۴۰ سانتیمتر و در فراساحل مرکزی و جنوبی تا سه‌متر پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی افزود: فردا در بندر بوشهر زمان جزر دریا ساعت ۰۱:۱۰ بامداد و مد دریا ساعت ۱۷:۲۰ خواهد بود.